Σίνερ: “Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα παίξω στον προημιτελικό”

12:38 1/5/2024 - Πηγή: Tennis24

O Γιάνικ Σίνερ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη του κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ, ωστόσο αποκάλυψε ότι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν θα αγωνιστεί απέναντι στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο ισχίο. 

“Αισθάνομαι καλύτερα από χθες. Ο βασικός στόχος είναι να είμαι 100% έτοιμος σωματικά. Σήμερα ήταν ένας διαφορετικός αγώνας και σε διαφορετικό γήπεδο. Επομένως έπρεπε να συνηθίσω αυτές τις συνθήκες, ειδικά στο 1ο set, αλλά είμαι ευχαριστημένος με την επιστροφή μου στο 2ο και 3ο set”, είπε

ο Ιταλός.

“Μαζί με τον γιατρό μου κάναμε πολλή δουλειά χθες (σ.σ Μ. Δευτέρα). Ήταν μια μεγάλη νύχτα. Προσπάθησα να ανακάμψω, να κοιμηθώ καλά και σήμερα (σ.σ. Μ. Τρίτη) κάναμε διαφορετικές ασκήσεις για να νιώσω ακόμα καλύτερα.”

“Πρέπει να σκεφτώ τα πράγματα καλύτερα, γιατί έρχονται η Ρώμη και το Παρίσι και αμέσως μετά το Wimbledon και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Αν η κατάσταση τείνει να χειροτερέψει θα το σκεφτώ πολύ αν θα συνεχίσω στη Μαδρίτη. Θα δούμε πως θα είμαι αύριο (σ.σ Μ. Τετάρτη) και πώς θα έχει αντιδράσει το ισχίο μου μετά από 2 ώρες αγώνα.”

“Αποφάσισα να παίξω σήμερα, καθώς μετά τη σημερινή προθέρμανση ένιωθα καλύτερα και ήξερα ότι ήμουν έτοιμος να παίξω. Αν μπορώ να παίξω και να το απολαύσω φυσικά και θα παίξω. Αλλά θα πάρω την απόφαση αύριο.”

Ο Σίνερ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του φετινού Madrid Open τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ σε μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Πέμπτη. 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Σίνερ: “Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα παίξω στον προημιτελικό” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα