Ναδάλ για τον τραυματισμό: “Ελπίζω να είναι απλά κουρασμένος ο μυς” (vid)

17:53 5/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράφα Ναδάλ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στο αριστερό πόδι, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τζόρνταν Τόμπσον, όπου χρειάστηκε να πάρει ιατρικό τάιμ-άουτ δείχνοντας παράλληλα στο θεωρείο του ότι πρόκειται για περίπου στο ίδιο σημείο όπου είχε τραυματιστεί ένα χρόνο νωρίτερα. 

“Είναι κοντά στο ίδιο σημείο, αλλά θεωρώ ότι η κατάσταση είναι διαφορετική. Νιώθω να είναι περισσότερο μυϊκός ο πόνος.”, είπε ο Ναδάλ μετά την ήττα του στην προημιτελικά φάση του Μπρίσμπεϊν. 

“Σίγουρα δεν είναι το ίδιο με πέρσι. Πέρσι ένιωσα

κάτι άμεσο και έντονο. Σήμερα δεν ένιωσα κάτι αντίστοιχο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι επειδή είναι στο ίδιο περίπου σημείο είναι λογικό να σε ανησυχεί λίγο περισσότερο.”

“Ο μυς υπερφορτίζεται μετά από έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Αυτή η εκτίμηση θα είναι ιδανική για μένα. Γι’ αυτό λέω συνέχεια ότι ο στόχος μου είναι να προσπαθήσω να είμαι ανταγωνιστικός σε μερικούς μήνες.”

Όσο για την πρώτη του εβδομάδα μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση ο Ισπανός δήλωσε: “Αν ο τραυματισμός δεν είναι κάτι το σημαντικό, τότε μπορώ να πω ότι ήταν μια θετική εβδομάδα. Αν είναι κάτι χειρότερο από αυτό που θέλουμε τότε δεν θα είναι και τόσο θετικό.”

“Ωστόσο, ας περιμένουμε. Θέλω να πω δεν είναι η μέρα για να μιλήσουμε για τέτοια πράγματα. Είναι μέρα που πρέπει να χαίρομαι και να συγχαρώ τον αντίπαλό μου. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε πως θα νιώθω. Αν δεν αισθάνομαι καλά, τότε θα κάνουμε εξετάσεις και θα το ελέγξουμε.”

“Ελπίζω να μην είναι σημαντικό και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να προπονηθώ την επόμενη εβδομάδα και να παίξω στη Μελβούρνη. Ειλικρινά δεν είμαι 100% σίγουρος για τίποτα τώρα.”

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8h)

The post Ναδάλ για τον τραυματισμό: “Ελπίζω να είναι απλά κουρασμένος ο μυς” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα