Ναδάλ: “Κίνητρο να παίξω διπλά με τον Αλκαράθ στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Στην «AS» μίλησε πρόσφατα ο Ράφαελ Ναδάλ, σχετικά για την επερχόμενη επιστροφή του στη δράση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για το ενδεχόμενο να παίξει στο πλάι του Κάρλος Αλκαράθ στα διπλά του Παρισιού.

“Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε

προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να αγωνιστώ άλλη μια φορά. Όλοι γνωρίζουν ότι πάντα ήμουν λάτρης των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχω ζήσει απίστευτες στιγμές, βλέποντας την καθαρή ουσία του αθλήματος”.

“Σχετικά με το γεγονός να παίξω διπλά με τον Κάρλος, δεν έχω κάνει την παραμικρή κουβέντα μαζί του ως προς αυτό. Αλλά θα ήθελα και θα ήταν ένα καλό κίνητρο, ένα ακόμη κίνητρο, για μένα να μπορέσω να κλείσω τον Ολυμπιακό μου κύκλο παίζοντας με τον Κάρλος, με όλα όσα καταφέρνει, με τους νέους, και με το μεγάλο μέλλον που έχει μπροστά του”.

Άλλωστε και ο Κάρλος Αλκαράθ νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε τοποθετηθεί πάνω στο σενάριο που τον φέρνει συμπαίκτη με τον Ναδάλ, και είχε πει: “Θα ήταν ένα όνειρο. Όχι μόνο το να κερδίσεις ένα μετάλλιο στο μονό ή στο διπλό, αλλά απλώς να ζήσεις την εμπειρία του να παίζεις διπλό με το είδωλό σου, θα ήταν μια ανάμνηση που θα κρατούσα με ιδιαίτερη αγάπη”.

The post Ναδάλ: “Κίνητρο να παίξω διπλά με τον Αλκαράθ στους Ολυμπιακούς Αγώνες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναδάλ, “Κίνητρο, Αλκαράθ, Ολυμπιακούς Αγώνες”,nadal, “kinitro, alkarath, olybiakous agones”