Ναδάλ: “Πρέπει να δουλεύω καθημερινά, με την ελπίδα ότι θα ανακάμψω”

Στο πρακτορείο EFE μίλησε ο Ράφαελ Ναδάλ, σχετικά με την επερχόμενη επιστροφή του στην ενεργό δράση, αλλά και για τους Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς, που δεσπόζουν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 37χρονος Ισπανός τενίστας ανέφερε πως ο Νόλε αξίζει τα συγχαρητήρια όλων για τα επιτεύγματά του, μίλησε για τους Σίνερ και Ρούνε, ενώ τοποθετήθηκε και για την ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Αλκαράθ στα διπλά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σχετικά

με την ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Αλκαράθ στα διπλά των Ολυμπιακών Αγώνων, είπε: “Ελπίζω ναι, δεν ξέρω. Αν είμαι υγιής και το θέλει, θα το ήθελα πολύ.”

“Πιστεύω ότι ο Κάρλος είναι ανώτερος από τους άλλους, όμως η πραγματικότητα είναι ότι ο Νόβακ είχε τεράστια επιτυχία και πρέπει να τον συγχαρούμε για όλα όσα πέτυχε”.

“Νομίζω ότι υπάρχουν άλλοι παίκτες με υψηλό επίπεδο, όπως ο Γιανίκ Σίνερ και ο Χόλγκερ Ρούνε, ο οποίος ξεκίνησε καλά αλλά τώρα περνάει μια κακή περίοδο. Στο τέλος, η νίκη είναι πάντα δύσκολη και πρέπει να εκτιμάς αυτό που κάνουν όλοι”.

Σχετικά με το πότε να περιμένουμε την επιστροφή του, είπε: Στην πραγματικότητα δε ξέρω ακριβώς, απλώς προσπαθώ να συνέλθω. Σκέφτομαι αυτή τη στιγμή ότι δε χρειάζομαι μία συγκεκριμένη ημερομηνία. Απλώς πρέπει να δουλεύω καθημερινά, με την ελπίδα και τη σωστή νοοτροπία για να προσπαθήσω να ανακάμψω”.

The post Ναδάλ: “Πρέπει να δουλεύω καθημερινά, με την ελπίδα ότι θα ανακάμψω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα