Ντόχα: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw)

19:08 9/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Στη Ντόχα θα συνεχίσει τις προσπάθειές της στο WTA Tour η Μαρία Σάκκαρη, μετά το σύντομο πέρασμά της από το Άμπου Ντάμπι. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στην πρεμιέρα της από τη Σοράνα Κιρστέα, και στο πρώτο 1000άρι της σεζόν θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Στον πρώτο γύρο η Μαρία έχει bye, οπότε θα ξεκινήσει την πορεία της από το δεύτερο γύρο, όπου και θα αντιμετωπίσει είτε τη Λίντα Νόσκοβα, είτε τενίστρια των προκριματικών. Εφόσον επιβεβαιώσει τα

προγνωστικά, τότε στον τρίτο γύρο θα την περιμένει πιθανότατα η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Αν κάνει το 2/2 και προκριθεί στα προημιτελικά, τότε εκεί θα ξεκινήσουν τα ακόμα πιο δύσκολα για τη Σάκκαρη, μιας και εκεί θα βρίσκεται με βάση Ranking ο Ονς Ζαμπέρ. Αν ξεπεράσει και το εμπόδιο της Τυνήσιας, τότε δεν αποκλείεται να συναντήσει στην 4άδα την κάτοχο του τίτλου, και κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Ίγκα Σφιόντεκ.

Στο άλλο μέρος του ταμπλό δεσπόζει τ’ όνομα της Κόκο Γκοφ, που αξιώνει και τις περισσότερες ελπίδες για παρουσία στον τελικό. Αντίστοιχη πορεία θα διεκδικήσει και η Έλενα Ριμπάκινα, ενώ τα φαβορί θα αμφισβητήσουν οι Μαρκέτα Βοντρούσοβα και Κίνγουεν Ζενγκ.

Πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:
1R: Bye
2R: Νόσκοβα/Qualifier
3R: Κρεϊτσίκοβα
QF: Ζαμπέρ
SF: Σφιόντεκ
F: Γκοφ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Σφιόντεκ-Οσταπένκο
Ζαμπέρ-Σάκκαρη
Ζενγκ-Ριμπάκινα
Βοντρούσοβα-Γκοφ

The post Ντόχα: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα