Ντουμπάι: Πέρασαν στα ημιτελικά Ρούμπλεφ και Μπούμπλικ (vids)

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ντουμπάι πήραν οι Αντρέι Ρούμπλεφ και Αλεξάντερ Μπούμπλικ, μετά τις εγκαταλείψεις των Σεμπάστιαν Κόρντα και Γίρι Λεχέτσκα.

Και οι δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν στα μέσα του δεύτερου set, και οι πρώτοι εξασφάλισαν την παρουσία τους στην 4άδα της ATP 500 διοργάνωσης.

Στον πρώτο χρονικά προημιτελικό της ημέρας, ο 26χρονος Καζάκος επικράτησε με 6-4, 4-1, μετά από 55 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ. Ο Λεχέτσκα

ενημέρωσε σ’ εκείνο το σημείο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, και έτσι ο No7 του ταμπλό πήρε την νίκη και την πρόκριση.

Rest up, Jiri

Lehecka is forced to retire against Bublik, sending @BublikAlexander into his 3rd Semi-Final of the season #DDFTennis pic.twitter.com/fCV2kVoV3W

Tennis TV (@TennisTV) February 29, 2024

Στον επόμενο αγώνα, ο Ρούμπλεφ κέρδισε με 6-4, 4-3 τον Αμερικάνο, που στα 68 λεπτά ενημέρωσε τον chair umpire πως δεν μπορεί να συνεχίσεις τις προσπάθειές του λόγω έντονων ενοχλήσεων. Έτσι ο Ρώσος, και Νο2 του ταμπλό προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Ρούμπλεφ και Μπούμπλικ θα συναντηθούν στον αυριανό ημιτελικό. Για τον πρώτο είναι ο τέταρτος σερί στη διοργάνωση, την οποία κατέκτησε το 2022, και πέρυσι έφτασε ως τον τελικό. Για τον δεύτερο είναι ο τρίτος φετινός, παίζοντας μέχρι τώρα πολύ καλό τένις.

Ο έτερος ημιτελικός θα διαμορφωθεί από τους νικητές των επόμενων αναμετρήσεων. Ο κορυφαίος του ταμπλό, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, και αργότερα ο Χούμπερτ Χούρκατς τον Ούγκο Αμπέρ.

4th straight Dubai SF @AndreyRublev97 is through after Korda retires down 4-6 3-4 #DDFTennis pic.twitter.com/0BqDqudiHx

Tennis TV (@TennisTV) February 29, 2024

DUBAI CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOULBES | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Πέρασαν στα ημιτελικά Ρούμπλεφ και Μπούμπλικ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντουμπάι, Πέρασαν, Ρούμπλεφ, Μπούμπλικ,ntoubai, perasan, roublef, boublik