Ο “Κινέζος” Νόβακ Τζόκοβιτς! – VIDEO

Ο θρυλικός Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε τον δέκατο συνολικά τίτλο του επί Κινεζικού εδάφους και αναρωτήθηκε αν ήταν…Κινέζος στην προηγούμενη ζωή του!

Η “ερωτική” σχέση του Νόβακ Τζόκοβιτς με την Κίνα καλά κρατεί!

Ο 31χρονος Σέρβος έκανε μια από τις πιο “τέλειες” εβδομάδες του ever στο τουρ κατακτώντας, στο ρελαντί πραγματικά, το Masters της Σανγκάης δείχνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι, αυτή τη στιγμή, παίζει και πάλι το καλύτερο τένις στον κόσμο!

Δίχως να χάσει ούτε ένα σετ, δίχως να υποστεί ούτε ένα break(!), απίστευτα

φρέσκος και με τη στρατηγική του να εκτελείται στην εντέλεια, ο Νόλε έφτασε με χαρακτηριστική ευκολία στον 32ο Masters τίτλο του και στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης με το year-end No1 (ειδικά αν ο Ναδάλ δεν αγωνιστεί άλλο στη σεζόν) να είναι βέβαιο…

Μετά λοιπόν από τους έξι τίτλους του στο Πεκίνο και άλλους τέσσερις στην Σανγκάη, ο Τζόκοβιτς φτάνει τους δέκα συνολικά επί Κινεζικού εδάφους και αναρωτιέται πού έχει προκύψει αυτή η “δυναμική” επί Ασιατικού εδάφους!

“Δεν θα το απέκλεια να ήμουν Κινέζος στην προηγούμενη ζωή μου! Δεν θα ήμουν καθόλου έκπληκτος καθώς ο τρόπος που αισθάνομαι εδώ είναι μοναδικός! Υπάρχει κάτι ξεχωριστό σε αυτό το μέρος που με κάνει να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου!” ανέφερε ο Τζόκερ.

“Είναι απίστευτο το πώς έπαιξα. Δεν υπήρχαν “τρύπες” στο παιχνίδι μου ενώ ήταν μία από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου στο σερβίς” πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole) στις 14 Οκτ, 2018 στις 6:32 πμ PDT

Το πανηγύρι που “έριξε” με τον Μάιραν Βάιντα μετά το τέλος του τελικού ήταν “όλα τα λεφτά” και δείχνει ξεκάθαρα το άριστο κλίμα που επικρατεί και πάλι στο “στρατόπεδο” του Σέρβου που, πλέον, μπαίνει σαν το μεγάλο φαβορί σε όσα τουρνουά αγωνιστεί φέτος μέχρι το τέλος της σεζόν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole) στις 14 Οκτ, 2018 στις 6:34 πμ PDT

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο “Κινέζος” Νόβακ Τζόκοβιτς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα