Ο μελισσοκόμος που έκλεψε την παράσταση στο Indian Wells (vids)

Αναμφίβολα την παράσταση στο πρόγραμμα της Πέμπτης στο Indian Wells δεν την έκλεψε κάποιος παίκτης ή κάποια παίκτρια, αλλά ο μελισσοκόμος Λανς Ντείβις, ο οποίος “έσωσε” τον ημιτελικό του Κάρλος Αλκαράθ κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, καθώς κατάφερε να απομακρύνει το σμήνος μελισσών που υποχρέωσαν τους διοργανωτές να διακόψουν την αναμέτρηση μετά την εισβολή τους. 

Ο Ντέιβις, ο οποίος έχει εμπειρία από το 1971, όπως είπε, ξεκίνησε την εταιρία Killer Bee Live Removal το 1986 και τις τελευταίες

5 ημέρες δουλεύε στο Tennis Garden γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, αφαιρώντας σμήνη. 

Ο μελισσοκόμος έσπευσε στο κεντρικό court, όπου έγινε…viral με τους θεατές να τον παρακολουθούν και να τον βιντεοσκοπούν τη στιγμή που συγκέντρωνε τις μέλισσες και μάλιστα με γυμνά χέρια. 

“Έφερα όλο τον εξοπλισμό μου και τράβηξα τις μέλισσες από την spider cam, με μια ειδική ηλεκτική σκούπα και τις συγκέντρωσα σε ένα ειδικό κλουβί. Τώρα μπορώ να τις βγάλω και να τις αφήσω σε μία από τις κυψέλες που έχω. Αυτήν την εποχή του χρόνου είναι η εποχή των σμηνών οπότε πηγαίνουν παντού.”, είπε.

Ο Ντείβις τόνισε ότι αυτό ήταν ένα…μικρό σμήνος πιθανώς στις 3.500 μέλισσες. “Τους είπα ότι πιθανότατα δεν θα επιστρέψουν γιατί είναι πολύ αργά το απόγευμα. Συνήθως μαζεύονται μόνο τις πρωινές ώρες. Βρίσκουν ένα μέρος για τη νύχτα και μετά αναζητούν νέα μέρη.”

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντέιβις έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο πάνω να τονίζει ότι δεν έχει social media στο κινητό του και δεν το γνώριζε. 

Bee Invasion Guy is very cool. Fearless. pic.twitter.com/qS4DABbTaB

— Ben Stiller (@BenStiller) March 15, 2024

 

The post Ο μελισσοκόμος που έκλεψε την παράσταση στο Indian Wells (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα