Οι 7 μαμάδες του Indian Wells

20:48 6/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Χάρη στους κανόνες που θεσπίστηκαν στα τέλη του 2018, σύμφωνα με τους οποίους οι μητέρες τενίστριες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την προστατευμένη κατάταξη (protected ranking), οι μαμάδες παίκτριες έχουν μια μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψουν στο επίπεδο που ήταν πριν στο Tour. 

Από τότε και μέχρι σήμερα οι μητέρες που αγωνίζονται στο Tour έχουν γίνει ένα μεγάλος μέρος αυτού και παράλληλα μια πηγή έμπνευσης για μητέρες και φαν από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Στο περσινό US Open, 10 μητέρες έπαιξαν στο κυρίως

ταμπλό, ενώ στο φετινό Australian Open πήραν μέρος 8. 

Αυτή η τάση συνεχίζεται και στο Indian Wells όπου 7 μαμάδες βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό, συμπεριλαμβανομένης και της 4 φορές κατόχου Grand Slam και πρωταθλήτριας του Indian Wells το 2018, Ναόμι Οσάκα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 7 μαμάδες που συμμετέχουν φέτος στο τουρνουά της ερήμου μετρούν 10 τίτλους Grand Slam και 92 συνολικά στο Tour. 

Οι μαμάδες του Indian Wells 

Βικτόρια Αζαρένκα (Λευκορωσία)Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία)Ελίνα Σβιτολίνα (Ουκρανία)Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία)Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία)Τατιάνα Μαρία (Γερμανία)Τέιλορ Τάουνσεντ (ΗΠΑ)

The post Οι 7 μαμάδες του Indian Wells appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα