Οι φιλοξενούμενοι μίλησαν! – VIDEO

20:09 7/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Γαλλία και Γερμανία πέτυχαν τεράστιες νίκες εις βάρος των γηπεδούχων Ιταλίας και Ισπανίας και θα έχουν match point στους αγώνες μονού της Κυριακής!

Ποιες έδρες;

Η Γαλλία και η Γερμανία κατάφεραν να “αλώσουν” τις έδρες των αντιπάλων τους στους αγώνες διπλού του Σαββάτου και να κάνουν το υπερπολύτιμο 2-1 που τις φέρνει μια νίκη μακριά από το break και την πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού Davis Cup!

Ειδικά οι Γερμανοί, με το δίδυμο των Τιμ

Πούετζ και Γιαν Λέναρντ Στρουφ άντεξαν μια μεγάλη ανατροπή που πήγαν να επιχειρήσουν οι Ισπανοί Φελισιάνο και Μαρκ Λόπεζ και κέρδισαν ένα απολαυστικό πεντάσετο ματς με 6-3, 6-4, 3-6, 6-7(4), 7-5 που κράτησε κάτι λιγότερο από πέντε ώρες!

Η νίκη του Ζβέρεφ επί του Φερέρ την Παρασκευή δίνει το προβάδισμα με 2-1 στους Γερμανούς με τη μοναδική νίκη της γηπεδούχου Ισπανίας να έχει έρθει δια χειρός Ράφα Ναδάλ κόντρα στον Φίλιπ Κολσράιμπερ.

Πλέον, οι Ισπανοί καλούνται να κάνουν το 2×2 με τον Ραφαέλ Ναδάλ να παίζει do or die ματς με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και αν γίνει το 2-2 όλα θα κριθούν στην τελική αναμέτρηση των γερόλυκων Φερέρ-Κολσράιμπερ.

Ολα κρίθηκαν σε ένα επικό game στο 4-3 υπέρ της Ισπανίας στο πέμπτο σετ όταν, με τον Πούετζ να σερβίρει, οι Γερμανοί έσωσαν τρία break point αντέχοντας στην αφόρητη πίεση των Ισπανών.

Ο Μαρκ Λόπεζ έχασε το σερβίς του λίγο αργότερα και μαζί τις ελπίδες της χώρα του για το 2-1.

They’ve done it! What an upset! Germany takes a 2-1 lead against Spain after @Struffitennis and @GoldenSetTim defeat Feliciano Lopez and Marc Lopez 63 64 36 67(4) 75

1⃣2⃣ #DavisCup pic.twitter.com/g4tkLiUQb6

— Davis Cup (@DavisCup) April 7, 2018

Ανεκτίμητες οι αντιδράσεις του Ράφα Ναδάλ στον πάγκο των Ισπανών…

We’re going to a 5th set! @RafaelNadal approves!

1⃣1⃣ #DavisCup pic.twitter.com/0SWCU4c363

— Davis Cup (@DavisCup) April 7, 2018

Νωρίτερα, απόλυτοι κυρίαρχοι οι Γάλλοι με εκπροσώπους το γνωστό εξαιρετικό δίδυμο Ερμπερ-Μαού διέλυσαν την Ιταλία των Φόνινι-Μπολέλι με 6-4, 6-3, 6-1 και έκαναν το 2-1 για τους τρικολόρ με το ματς Φονίνι-Πούιγ να είναι σκέτη “φωτιά” την Κυριακή του Πάσχα!

Μόνοι γηπεδούχοι που κράτησαν τα προσχήματα ήταν οι Κροάτες που με το δίδυμο των Ιβάν Ντόντιγκ και Νίκολα Μέκτιτς κέρδισαν τους Καζάκους Τιμούρ Καμπιπούλιν και Αλεξάντερ Νεντοβίεσοφ με 6-7(2) 6-4 6-4 6-2 και απέχουν μια νίκη από τα ημιτελικά.

Γαλλία-Ιταλία 2-1

Γερμανία-Ισπανία 2-1

Κροατία-Καζακστάν 2-1

Η.Π.Α.-Βέλγιο 2-0

WORLD GROUP DAVIS CUP DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Οι φιλοξενούμενοι μίλησαν! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα