Australian Open: Το συγκινητικό αντίο του Μίλμαν (vid)

Γράφτηκε ο επίλογος της 14χρονης καριέρας του Τζον Μίλμαν σήμερα Πέμπτη (11/1), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Australian Open. Ο 34χρονος Αυστραλός ηττήθηκε από τον Άλεξ Μολτσάν με 6-4, 6-3 μετά από 90 λεπτά αγώνα, και έμεινε εκτός στον 2ο προκριματικό γύρο του Happy Slam.

Έχοντας κερδίσει τον Αλεσάντρο Τζιανέσι στην πρεμιέρα του στη Μελβούρνη με

6-3, 6-4, ο No484 της παγκόσμιας κατάταξης αντιμετώπισε τον κορυφαίο Σλοβάκο τενίστα, με στόχο την πρόκριση στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Μέτρησε 12 winners και τρεις άσους, υπέπεσε σε 34 αβίαστα και μόλις ένα διπλό λάθος, και είχε 47% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το 1ο service. Έσωσε τις μισές ευκαιρίες του αντιπάλου του για break (5/10), και εκμεταλλεύτηκε μόλις 2/7, γεγονός που του στοίχισε.

Ο Μίλμαν είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες πως θα ολοκληρώσει την καριέρα του μετά τις προσπάθειές του στο Australian Open, λέγοντας μάλιστα πως το σώμα του είναι “διαλυμένο”, και ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο.

Εμφανέστατα συγκινημένος στις on court δηλώσεις του μετά την ήττα, ο Αυστραλός τενίστας μίλησε για τις ιδιαίτερες και καλύτερες στιγμές της καριέρας του, αλλά και για τις δυσκολίες που βίωσε με τραυματισμούς και χειρουργεία.

The post Australian Open: Το συγκινητικό αντίο του Μίλμαν (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα