Όταν η Γελένα Τζόκοβιτς πίστευε πως… δεν υπάρχει κορονοϊός

21:56 6/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Ήταν 21 Απριλίου του 2020, στις αρχές της πανδημίας, όταν η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γελένα, κοινοποιούσε ένα μονταρισμένο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και υπονοούσε στο κείμενο που έγραφε, πως ο κορονοϊός… δεν υπάρχει.

Σχεδόν δυο χρόνια αργότερα, περίπου 298.000.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα μετά και έχοντας μετρήσει ήδη κάπου στους 5.470.000 νεκρούς από την Covid-19, η Κυβέρνηση της Αυστραλίας έχει… φυλακίσει τον άντρα της και κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, μην αφήνοντάς τον να εισέλθει

στη χώρα.

Τόσο η Γελένα, όσο και ο Νόβακ παραμένουν ανεμβολίαστοι και δεν θέλουν να εμβολιαστούν, όπως έχουν τονίσει στο παρελθόν. Η τότε ανάρτηση της 35χρονης, ανέφερε:

“Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τον κορονοϊό ; Έχουν εμφανιστεί μπροστά μου αρκετά βίντεο που μιλάνε για τον κορονοϊό, τις αιτίες του, την θεραπεία του και την πρόληψη. Όποιος έχει χρόνο, ας τσεκάρει το παραπάνω βίντεο και ας μου γράψει τις σκέψεις του. Ξέρει κανείς ποιος είναι ο κύριος του βίντεο ; Φιλιά σε όλους”.

Όσον αφορά τον… κύριο ; Στο εν λόγω βίντεο, απέδιδε την παρουσία του κορονοϊού στα υπερσύγχρονα τεχνολογικά δίκτυα 5G (για τα οποία έχει γίνει κουβέντα περί παρενεργειών στην υγεία των ανθρώπων), απορρίπτοντας τη θεωρία ότι είναι ένας ιός.

Το βίντεο αυτό κρίθηκε ως “ψευδής πληροφορία” από ανεξάρτητους fact checkers του Instagram με την εφαρμογή να το “κρύβει”, αν και υπάρχει ακόμα δυνατότητα να δει κάποιος το βίντεο με προσωπική του ευθύνη.

Ο Νόλε είχε ρωτηθεί άμεσα για την ανάρτηση της συζύγου του, λέγοντας: “Δεν ξέρω αν αυτά που αναφέρει το βίντεο είναι αληθή ή όχι, θα ήθελα όμως σίγουρα να πάρω περισσότερες πληροφορίες για αυτό”.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση της Γελένα Τζόκοβιτς

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Όταν η Γελένα Τζόκοβιτς πίστευε πως… δεν υπάρχει κορονοϊός appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα