Πάει Κουβέιτ για προετοιμασία ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή ενόψει της προγραμματισμένης επιστροφής του στην αγωνιστική δράση τη νέα σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία. 

Ισπανός δημοσιογράφος με έδρα στη Μαγιόρκα, ανέφερε ότι ο κάτοχος 22 Grand Slam ετοιμάζει βαλίτσες για το Κουβέιτ όπου έχει τη δική του ακαδημία, έτσι ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία

του εκεί, πριν επιστρέψει στην Ισπανία και την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα

Informa @PedroFullanaSER

Nadal ultima su vuelta a las pistas

Viaje a Kuwait para entrenar en su academia en la primera quincena de diciembre

Viaje a Australia a finales de mes para entrenar y jugar en los primeros días de enero

Jugar el Open de Australia pic.twitter.com/6hdBENUpP9

— El Larguero (@ellarguero) November 27, 2023

Η Μέση Ανατολή είναι ένα μέρος το οποίο προτιμούν οι τενίστες που προετοιμάζονται για το Australian Open κάτι που αυξάνει τις ελπίδες ότι θα δούμε τον Ναδάλ τον Ιανουάριο στη Μελβούρνη. 

Στη συνέχεια και πάντα από πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, ο Ναδάλ θα κατευθυνθεί στην Αυστραλία εκεί όπου αναμένεται να αγωνιστεί σε ένα από τα warm-up τουρνουά χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ποιο θα είναι αυτό. 

Υπάρχει το Μπρισμπέιν στο οποίο θα πάρουν μέρος Χόλγκερ Ρούνε και Άντι Μάρεϊ, υπάρχει το 250άρι τουρνουά στην Αδελαΐδα, αλλά και αυτό στο Ώκλαντ στη Νέα Ζηλανδία. Αν όλα πάνω σύμφωνα με το πλάνο, ο Ναδάλ στη συνέχεια θα παίξει στο Australian Open το οποίο έχει κατακτήσει δύο φορές (2009, 2022) και θα συμμετάσχει για 19η φορά στην καριέρα του. 

Θυμίζουμε ότι η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Ναδάλ ήταν από το Australian Open του περασμένο Ιανουαρίου όπου και τραυματίστηκε στο αριστερό ισχίο. Από εκεί και πέρα έμεινε εκτός για περίπου 8 εβδομάδες, ωστόσο η αποκατάσταση δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα αν υποβληθεί σε επέμβαση. 

Το Australian Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 14-28 Ιανουαρίου. 

The post Πάει Κουβέιτ για προετοιμασία ο Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα