Πάπου Γκόμες: “Το πάντελ μου έσωσε τη ζωή”

Στήριξη στο πάντελ βρήκε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της καριέρας του, αλλά και συνολικά της ζωής του, ο Αλεχάνδρο “Πάπου” Γκόμες.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, μέλος της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022, παραμένει εκτός γηπέδων από τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ. Η τιμωρία του έχει διάρκεια δύο ετών, δηλαδή ως το φθινόπωρο του 2025.

Ο Αλεχάνδρο “Πάπου” Γκόμες πρωταθλητής κόσμου με την Αργεντινή.

Το προσεχές διάστημα ο Γκόμες θα διεκδικήσει δικαστικά μείωση ή αναίρεση της ποινής, που όμως για την ώρα εκτίει κανονικά.

Έτσι, σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της ποδοσφαιρικής του πορείας, βρήκε ανεκτίμητη βοήθεια στο πάντελ.

“Αυτούς τους τέσσερις μήνες, πάντελ μου έσωσες τη ζωή. Αποδυτήρια, κόσμος, συναγωνισμός, παιχνίδι. Ψυχικά, με βοήθησες πολύ. Σε ευχαριστώ”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκόμες στο μήνυμά του προς… το ίδιο το σπορ του πάντελ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ıllıllı Papu Gomez ıllıllı (@papugomez_official)

Σε επίπεδο συλλόγων, ο Γκόμες ανήκει στην ιταλική Μόντσα. Μάλιστα, ο Αργεντινός έχει αποκτήσει από το 2016 και ιταλική υπηκοότητα, αγωνιζόμενος νωρίτερα στη χώρα από το 2010 έως το 2021, σε Κατάνια και Αταλάντα.

Έστω και μέσω αυτής της περιπέτειας που περνάει, ο Γκόμες μπαίνει στην… ατελείωτη λίστα Ιταλών ποδοσφαιριστών (νυν και παλαίμαχων) που έχουν λατρέψει το πάντελ και έχουν γίνει μόνιμοι θαμώνες των padel club.

The post Πάπου Γκόμες: “Το πάντελ μου έσωσε τη ζωή” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα