Πρώην προπονήτρια της Σερίνα τα “χώνει” σε δημοσιογράφο για το φιάσκο του Κανκούν

Η Ρέναϊ Σταμπς, πρώην προπονήτρια της Σερίνα Γουίλιαμς, είχε έντονη αντιπαράθεση με τον γνωστό Αμερικανό δημοσιογράφο Μπεν Ρόθενμπεργκ, με τον τελευταίο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα…αδικαιολόγητα στα φετινά WTA Finals τονίζοντας ότι τα…παράπονα των παικτριών για τα όσα πέρασαν στο Κανκούν, είναι πιθανό να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε ό,τι αφορά το μάρκετινγκ του Tour. 

“Tα παράπονα των παικτριών για το Κανκούν

βλάπτουν τις πιθανότητες της διοργάνωσης να βρει τα πατήματά της και υπονομεύουν την WTA με τρόπο που δεν είναι χρήσιμος για το γυναικείο τένις.”, ανέφερε η ανάρτηση του Ρόθενμπεργκ. 

I completely agree with this.

Player complaints around Cancun are definitely hurting the event's chances of finding its footing through its challenges, and undermine the WTA in a way that isn't helpful to women's tennis, even if WTA was to blame for Cancun's hasty timetable. https://t.co/5uFwUibzsj

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) November 1, 2023

Όπως ήταν λογικό η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, με την Σταμπς να απαντάει στον δημοσιογράφο σε έντονο ύφος.

“Αν ήμουν εκεί ως μια από τις 8 κορυφαίες παίκτριες του κόσμου, έχω δουλέψει σκληρά όλο το χρόνο, έχω στηρίξει το τουρνουά σας, έπαιξα υποχρεωτικά σε όλα τα WTA 1000 επειδή αναγκάστηκα από φόβο μην μου επιβληθεί πρόστιμο άσχετα αν ήμουν κουρασμένη ή τραυματισμένη, αυτό που θέλω είναι ένα σωστό τουρνουά το οποίο είναι και το πιο σημαντικό του Tour σας.”, είπε η Σταμπς. 

“Όταν συνεχίζει να είσαι εκεί παρούσα η δουλειά της WTA είναι να με διαβεβαιώσει ότι ελέγχει απόλυτα το καλύτερο και το πιο σημαντικό τουρνουά της χρονιάς να μην είναι σκ@τ@. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό.”

“Αυτές οι παίκτριες είναι εκεί και καταφέρνουν να είναι εκεί. Αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να διοργανώσετε ένα τουρνουά στο τέλος της χρονιάς που να αξίζει τη δουλειά όλων των παικτριών που έχουν κάνει όλο το χρόνο.”, κατέληξε. 

Τα φετινά WTA Finals “χτυπήθηκαν” από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, ωστόσο τα παράπονα των φιναλίστ δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον καιρό, αλλά και με το ημιτελές court, αλλά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν και εκτός court από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. 

The post Πρώην προπονήτρια της Σερίνα τα “χώνει” σε δημοσιογράφο για το φιάσκο του Κανκούν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώην, Σερίνα, Κανκούν,proin, serina, kankoun