Προπονήθηκαν μαζί Αλκαράθ-Σίνερ στην Ισπανία

Στην ακαδημία του Χουάν Κάρλος Φερέρο στο Αλικάντε, όπου προπονείται μόνιμα ο Κάρλος Αλκαράθ, βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Γιάνικ Σίνερ.

Τα δύο μεγάλα αστέρια του ATP Tour, προπονήθηκαν μαζί την Πέμπτη ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν, δείχνοντας την πολύ καλή σχέση που έχουν και εκτός γηπέδων.

Αλκαράθ και Σίνερ έχουν ήδη χτίσει ένα εντυπωσιακό rivalry, με τον 22χρονο Ιταλό να προηγείται 4-3 στις νίκες και είναι βέβαιο ότι θα μας χαρίσουν επικές αναμετρήσεις και τη νέα

χρονιά.

“Σε ευχαριστώ Γιάνικ που ήρθες στην JC Ferrero Tennis Academy. Υπέροχο πρωινό και προπόνηση. Προετοιμαζόμαστε για το 2024” έγραψε στο Twitter ο 20χρονος Ισπανός.

Thanks @janniksin for coming to train at @EqueliteFerrero! Great morning and a great session! Warming up for 2024! pic.twitter.com/raQC4chixy

— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz) December 21, 2023

Ο Αλκαράθ προπονείται υπό το βλέμμα του προπονητή του, Χουάν Κάρλος Φερέρο αλλά και του Σάμιουελ Λόπεζ ο οποίος θα συνοδεύσει το Νο2 του κόσμου στο Australian Open καθώς ο Φερέρο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Μελβούρνη.

Τόσο ο Αλκαράθ όσο και ο Σίνερ, θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στη νέα χρονιά, στo Australian Open 2024 (15-28 Ιανουαρίου), παρακάμπτοντας τα warmup τουρνουά.

A good day of practice pic.twitter.com/mjsC6Qy5HN

— Jannik Sinner (@janniksin) December 21, 2023

The post Προπονήθηκαν μαζί Αλκαράθ-Σίνερ στην Ισπανία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα