Ρώμη: Τη Δευτέρα του Πάσχα η κλήρωση για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

11:52 3/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του Madrid Open, ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει ήδη για το τελευταίο 1000άρι της χωμάτινης σεζόν, που παράλληλα θα είναι και το πιο δυνατό τεστ ενόψει Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα μάθουν τους πρώτους αντιπάλους, τη Δευτέρα του Πάσχα όπου και θα

διεξαχθεί στη Ρώμη η κλήρωση για την 81η έκδοση του Internazionali BNL d’Italia, με τη κλήρωση των γυναικών να διεξάγεται στις 12:00 GR, ενώ αυτή στο ταμπλό των ανδρών να πραγματοποιείται στις 13:00 GR. 

ATP1000 Rome entry list pic.twitter.com/cEn7NoZyfQ

— Michal Samulski (@MichalSamulski) April 9, 2024

Στο ταμπλό των ανδρών μπορεί η entry list να έχει όλα τα μεγάλα ονόματα, ωστόσο η συμμετοχή τόσο του Κάρλος Αλκαράθ, όσο κι αυτή του Ράφα Ναδάλ ειναι αμφίβολες, ενώ κανείς δεν γνωρίζει για το αν θα συμμετάσχει ο Γιάνικ Σίνερ που αποσύρθηκε από τη Μαδρίτη λόγω του προβλήματος στο ισχίο, ενώ αμφίβολος είναι πλέον και ο κάτοχος του τίτλου Ντανιίλ Μεντβέντεφ που τη Μ. Πέμπτη εγκατέλειψε τον ημιτελικό κόντρα στον Γίρι Λεχέτσκα λόγω τραυματισμού. 

WTA1000 Rome entry list pic.twitter.com/uPGQgoZcSk

— Michal Samulski (@MichalSamulski) April 9, 2024

Από ελληνικής πλευράς ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει την 7η συμμετοχή του στο τουρνουά, προερχόμενος από δύο εξαιρετικές χρονιές, με έναν τελικό (2022) κι έναν ημιτελικό (2023), κάτι που σημαίνει ότι φέτος θα πρέπει να υπερασπιστεί 360 βαθμούς. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί και στο διπλό μαζί με τον Ολλανδό Ρόμπιν Χάασε.

Από τη μεριά της η Μαρία Σάκκαρη, στην 6η συμμετοχή της στο τουρνουά, με την καλύτερη πορεία της να είναι το 2019 (ημιτελικός), αλλά και το 2022 (προημιτελικός), έχει να υπερασπιστεί 65 βαθμούς από την παρουσία της στον 3ο γύρο του περσινού τουρνουά 

To Internazionali BNL d’Italia θα διεξαχθεί το διάστημα 6-19 Μαΐου

The post Ρώμη: Τη Δευτέρα του Πάσχα η κλήρωση για Τσιτσιπά και Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα