Ρότερνταμ: Η κλήρωση με τον θριαμβευτή της Μελβούρνης (draw)

Ο Γιάνικ Σίνερ επιστρέφει στο ATP Tour, λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβό του στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς στην Αυστραλία.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί στο πρώτο ATP 500 τουρνουά της σεζόν, στη Rotterdam Ahoy, καταλαμβάνοντας το Νο1 του ταμπλό στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Ο 22χρονος Ιταλός στον πρώτο γύρο του ABN AMRO

Rotterdam Open, θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο και Νο65 του κόσμου, Μπότικ Βαν Ντε Ζάντσουλπ τον οποίον είχε κερδίσει και στον 1ο γύρο του Australian Open 2024 (6-4, 7-5, 6-3).

Πιθανός αντίπαλος του Σίνερ στο 2ο γύρο του Ρότερνταμ ο δύο φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, το 2020 και το 2021, Γκάελ Μονφίς ο οποίος θα παίξει με qualifier στον 1ο γύρο.

Επίσης στο quarter του Σίνερ οι Μπόρνα Τσόριτς, Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Μίλος Ράονιτς οι οποίοι είναι πιθανοί αντίπαλοι του Ιταλού στα προημιτελικά.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό κληρώθηκε και ο φορμαρισμένος Χούμπερτ Χούρκατς που θα έχει δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Γίρι Λεχέτσκα ενώ διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Ούγκο Ουμπέρ.

Νο2 του ταμπλό είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ που θα ξεκινήσει με qualifier τις υποχρεώσεις του στο Ρότερνταμ ενώ μεγάλο όνομα στο κάτω μέρος του ταμπλό είναι και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ο οποίος διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Τα πιθανά ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Σίνερ-Μπούμπλικ
Χουρκάτς-Ουμπέρ

Ντιμιτρόφ-Ρούνε
Ρούμπλεφ-Ντε Μινόρ

The first ATP 500 draw of 2024

Topped by our recent Grand Slam Champion!#abnamroopen @abnamroopen pic.twitter.com/O7MflefdTw

Tennis TV (@TennisTV) February 9, 2024

ABN AMRO ROTTERDAM DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Ρότερνταμ: Η κλήρωση με τον θριαμβευτή της Μελβούρνης (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα