Ρούμπλεφ: “Ο πιο υπερήφανος τίτλος της καριέρας μου” (vids)

10:55 6/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ πήγε στη Μαδρίτη με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία, έχοντας τέσσερις σερ ήττες στο ATP Tour. Η τελευταία του νίκη ήταν επί του Άντι Μάρει στο 2ο γύρο του Indian Wells, πριν αποκλειστεί από τον Λεχέτσκα στον 3ο γύρο. Έκτοτε μετρούσε μόνο ήττες στους εναρκτήριους γύρους σε Μαϊάμι (Μάχατς), Μόντε Κάρλο (Πόπιριν) και Βαρκελώνη (Νακασίμα).

Από το βράδυ της Κυριακής, όμως, ο 26χρονος Ρώσος είναι ο νέος πρωταθλητής του Mutua Madrid Open, κατακτώντας τον δεύτερο Masters τίτλο της καριέρας

του μετά το Μόντε Κάρλο το 2023.

Η σπουδαία επικράτηση με ανατροπή επί του Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, έδωσε στον Ρούμπλεφ τον 16ο τίτλο της καριέρας του τον οποίον χαρακτήρισε ως τον πιο υπερήφανο, μετά τα όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα αλλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μαδρίτη, αποκαλύπτοντας ότι δεν αισθανόταν και δεν κοιμόταν καθόλου καλά, εξαιτίας μιας ίωσης.

“Δεν έχω λόγια. Αν ξέρατε τι έχω περάσει τις τελευταίες εννιά μέρες, δεν θα πιστεύατε ότι μπορώ να κερδίσω αυτόν τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτή η εβδομάδα τα άλλαξε όλα γιατί τώρα ξεχάστηκαν οι ήττες στους πρώτους γύρους τις τελευταίες εβδομάδες. Θα έλεγα ότι αυτός είναι ο πιο υπερήφανος τίτλος της καριέρας μου. Ήμουν σχεδόν πεθαμένος κάθε μέρα. Δεν κοιμόμουν καθόλου τα βράδια. Τις τελευταίες τρεις, τέσσερις μέρες δεν κοιμήθηκα” είπε ο Ρούμπλεφ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 4-6, 7-5, 7-5 επί του Αλιασίμ στον συναρπαστικό τελικό του Caja Magica.

“Είμαι ακόμα άρρωστος. Αύριο θα πάω στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει γιατί είμαι άρρωστος τις τελευταίες 8-9 μέρες και αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Ίσως έχω ακόμα πυρετό αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Τώρα είναι σημαντικό να επανέλθω και να ετοιμαστώ για τη Ρώμη” πρόσθεσε.

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW

The post Ρούμπλεφ: “Ο πιο υπερήφανος τίτλος της καριέρας μου” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούμπλεφ,roublef