Σαγκάη: Για μια θέση στα ημιτελικά Τσιτσιπάς και Χάασε

Με την 2η δόση του 4ου γύρου στο μονό, αλλά και τα προημιτελικά στο διπλό συνεχίζεται η δράση την Τετάρτη στη Σαγκάη με τα ελληνικά βλέμματα να είναι στραμμένα στους Στέφανο Τσιτσιπά και Ρόμπιν Χάασε που θα δώσουν τη δική τους μάχη για μια θέση στην 4άδα. 

Απέναντί τους, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει όχι πριν τις 10:00 GR, θα έχουν ένα πολύ έμπειρο δίδυμο και με εξαιρετική χημεία, τους Μαρσέλ Γκρανογιέ (Ισπανία) και Οράσιο Σεβάγιος (Αργεντινή) οι οποίοι ήταν φιναλίστ στο φετινό Wimbledon,

αλλά και ημιφιναλίστ στο φετινό Australian Open, ενώ παράλληλα έχουν κατακτήσει και τους 4 τελικούς σε Masters 1000 που έχουν αγωνιστεί με τελευταίο το Σινσινάτι το 2021. 

Η δράση στο πρόγραμμα της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 7:30 GR με την λατινοαμερικάνικη αναμέτρηση του Νίκολας Τζάρι με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με τον Αργεντινό να έχει ρεκόρ κόντρα στον Χιλιανό 4-1, με την τελευταία όμως νίκη του Σβάρτσμαν να είναι το μακρινό 2018, ενώ ο Τζάρι σημείωσε την πρώτη του νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο φετινό χωμάτινο τουρνουά του Σαντιάγκο. 

Αμέσως μετά στο κεντρικό court θα μπουν οι Ούγκο Αμπέρ και Τζέι Τζέι Γουλφ ένα ζευγάρι που αναμφίβολα κανείς δεν πίστευε ότι θα βρει στην 8άδα του τουρνουά, με τους δύο παίκτες να κοντράρονται μεταξύ τους για πρώτη φορά στην καριέρα τους. 

Στις 13:30 GR αναμένεται να ξεκινήσει η αναμέτρηση του Κάρλος Αλκαράθ με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον Ισπανό να έχει κερδίσει και στα 3 ματς που έχουν βρεθεί αντίπαλοι με τα 2 από αυτά να είναι φέτος στο Madrid Open και στο Queen’s. 

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο κεντρικό court ο εξαιρετικός αυτή την εβδομάδα, Αντρέι Ρούμπλεφ θα παίξει κόντρα στον Αμερικανό Τόμι Πολ με τον Ρώσο να έχει κερδίσει τα 4 από τα 5 ματς που έχουν δώσει μεταξύ τους (4-1). 

SHANGHAI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (+5h)

The post Σαγκάη: Για μια θέση στα ημιτελικά Τσιτσιπάς και Χάασε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα