Σάκκαρη: Χαμένη από την τιμωρία του Wimbledon

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ούσα στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Που θα βρισκόταν, όμως, αν μετρούσαν κανονικά οι πόντοι του φετινού Wimbledon ;

Σε αντίθεση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ευνοήθηκε από το μποϊκοτάζ του αγγλικού Championships, η Μαρία θα ήταν μια θέση υψηλότερα στον πίνακα, τελειώνοντας το 2022 στο Top5 του κόσμου.

Η 27χρονη Ελληνίδα, είναι η υψηλότερα βαθμολογούμενη τενίστρια της WTA,

που βγήκε χαμένη από την τιμωρία του Wimbledon, ενώ η πρωταθλήτρια στο τουρνουά, Έλενα Ριμπάκινα, αντί να βρίσκετα τώρα στο Νο7, είναι εκτός Top20 (No22)!

Εντός Top30 θα έπρεπε να είναι και η τενίστρια που απέκλεισε τη Σάκκαρη στο Λονδίνο. Η Τατιάνα Μαρία, είναι τώρα στο Νο68, ενώ έπρεπε να είναι στο Νο29.

Πως θα ήταν το Top30, αν μετρούσε το Wimbledon

Ίγκα ΣφιόντεκΟνς ΖαμπέρΤζέσικα ΠεγκούλαΚαρολίν ΓκαρσίαΜαρία Σάκκαρη (+1)Αρίνα Σαμπαλένκα (-1)Έλενα Ριμπάκινα (+15)Κόκο Γκοφ (-1)Ντάρια Κασάτκινα (-1)Σιμόνα ΧάλεπΒερόνικα Κουντερμέτοβα (-2)Πάουλα Μπαντόσα (+1)Μάντισον Κις (-2)Μπελίντα Μπέντσιτς (-2)Ντανιέλ Κόλινς (-1)Πέτρα ΚβίτοβαΓέλενα Οσταπένκο (+1)Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια (-3)Αμάντα Ανισίμοβα (+4)Ανέτ Κόνταβεϊτ (-3)Μαρί Μπόσκοβα (+5)Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα (-1)Εκατερίνα Αλεξαντρόβα (-4)Λιουντμίλα Σαμσόνοβα (-4)Σουάι Ζανγκ (-1)Άιλα Τομλιάνοβιτς (+7)Κινγουέν Ζενγκ (-2)Ελίζ Μέρτενς (+1)Τατιάνα Μαρία (+39)Βικτόρια Αζαρένκα (-3)

*Στις παρενθέσεις, οι θέσεις που θα έπρεπε να κερδίσουν/χάσουν οι τενίστριες

The post Σάκκαρη: Χαμένη από την τιμωρία του Wimbledon appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα