Σάκκαρη για Κόλινς: “Παίζει καλά αλλά πιστεύω στον εαυτό μου”

09:38 6/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στον τρίτο συνεχόμενο ημιτελικό της στο WTA Tour, συνεχίζοντας την εκπληκτική της πορεία μετά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Γουίτ.

To No7 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τη νίκη επί της Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 6-2, 6-4, σφράγισε το ραντεβού στα ημιτελικά του Charleston Open κόντρα στην πρόσφατη πρωταθλήτρια του Miami Open, Ντάνιελ Κόλινς η οποία τρέχει ένα σερί 11 συνεχόμενων νικών και δείχνει αήττητη το τελευταίο

διάστημα.

Σάκκαρη και Κόλινς θα συναντηθούν για 4η φορά στο tour, με την 28χρονη Ελληνίδα να προηγείται 2-1 στις νίκες, όμως η 30χρονη Κόλινς έφυγε νικήτρια από το τελευταίο ραντεβού τους, το 2023 στο Μόντρεαλ.

“Ξέρουμε ότι παίζει εκπληκτικά καλά αυτή τη στιγμή. Μόλις κέρδισε το Μαϊάμι. Κερδίζει κι εδώ πολύ άνετα. Θα είναι δύσκολο ματς. Είναι δύσκολη πρόκληση κόντρα σε κάποιον που βρίσκεται στην κορυφαία φόρμα του. Όμως, εμπιστεύομαι τον εαυτό μου. Έχω πίστη στο παιχνίδι μου. Το διασκεδάζω. Πραγματικά απολαμβάνω το χρόνο μέσα κι έξω από το court. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πιστεύω. Να κρατήσω το χαμόγελο στο πρόσωπό μου και να παίζω καλό τένις” είπε η Μαρία Σάκκαρη αμέσως μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάρλεστον.

Η Μαρία έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης από την ερχόμενη Δευτέρα και δεν μπορεί να πάει πιο ψηλά, ακόμα κι αν κατακτήσει τον τίτλο στο πράσινο χώμα του Charleston Open.

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Σάκκαρη για Κόλινς: “Παίζει καλά αλλά πιστεύω στον εαυτό μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα