Σάκκαρη: “Στόχος να φτάσω τουλάχιστον στα ημιτελικά όπως πέρσι”

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε μετά από τη νίκη-ρεβάνς κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ με την Ελληνίδα τενίστρια να ξεκαθαρίζει ότι ο στόχος της είναι να φτάσει στα ημιτελικά του τουρνουά κάτι που έκανε και πέρσι. 

Σε ερώτηση, στην on court συνέντευξη, για το…ρητό που υπάρχει ότι η Σάκκαρη δεν χάνει ποτέ από την ίδια αντίπαλο στο γρασίδι, η Ελληνίδα τενίστρια είπε χαμογελώντας: “Είναι ρητό; Αν βγήκε τώρα το κατοχυρώνω.”, για να συνεχίσει λέγοντας: “Την περασμένη εβδομάδα (Νότιγχαμ) ήταν αρκετά δύσκολα, από την πλευρά μου δεν έκανα καλό ματς.”

“Αυτή τη φορά προσπάθησα

να κάνω διαφορετικά πράγματα τα οποία και λειτούργησαν. Η Αλιζέ είναι δύσκολη αντίπαλος και επιστρέφει πολλά χτυπήματα. Σήμερα οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Είχε υγρασία και η αναπήδηση της μπάλας ήταν αργή και χαμηλή. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα στο κεντρικό φέτος και ήθελα να βρω ρυθμό.”

‘Όσο για το 1ο set και τη δυσκολία να το κλείσει από το 5-1 η Σάκκρη είπε: “Δεν ήταν εύκολο. Με βοήθησε το γεγονός ότι ήμουν μπροστά με 2 break. Έχασα το πρώτο και έσωσα μερικά break-points στο τελευταίο game. Έδειξα δύναμη και πολύ καλό επίπεδο σε αυτό το σημείο.”

“Στόχος είναι να φτάσω τουλάχιστον στα ημιτελικά όπως και πέρσι. Το απήλαυσα τότε και τώρα έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις που κάνουν το τουρνουά ένα από τα καλύτερα της σεζόν. Ο καιρός είναι καλός πλέον και η πόλη εκπληκτική.”

Επόμενη αντίπαλος για τη Μαρία Σάκκαρη θα είναι η Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς για τον 2ο γύρο του Βερολίνου. 

BERLIN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Σάκκαρη: “Στόχος να φτάσω τουλάχιστον στα ημιτελικά όπως πέρσι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα