Σάκκκαρη: “Ευκαιρία να γίνω ξανά μία από τις καλύτερες παίκτριες”

Για τις αλλαγές στο παιχνίδι της, τις συγκρίσεις με το πως έπαιζε πριν λίγες εβδομάδες, αλλά και για τους στόχους της μίλησε η Μαρία Σάκκαρη, λίγο πριν την αγωνιστική της πρεμιέρα στο Miami Open. Η φιναλίστ του Indian Wells αισθάνεται αισιόδοξη και ικανή να επιστρέψει στο τοπ επίπεδο και να γίνει ξανά μία από τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που ξαναβρίσκω τη φόρμα μου, αλλά και τον εαυτό μου. Ποτέ δε θες να χάνεις και να φεύγεις από ένα τουρνουά

ως “χαμένος”. Αλλά την ίδια στιγμή, είναι τόσα πολλά που συνέβησαν τις τελευταίες 2 εβδομάδες, που δεν μπορώ να τα αγνοήσω. Πιστεύω πως θα επανέλθω σ’ αυτό το θέμα μια μέρα.”

Σχετικά με το πως ήταν τα πράγματα τους τελευταίους μήνες, είπε: “Ήταν σίγουρα δύσκολα. Δε κατηγορώ κανέναν άλλο φυσικά, μόνο τον εαυτό μου. Τώρα, όμως νιώθω ότι δοκιμάζω νέα πράγματα, και ότι προσπαθώ να είμαι καλύτερη και να βελτιώνομαι.

Αλήθεια πιστεύω πως έχω μια καλή ευκαιρία τώρα να επιστρέψω στο τοπ επίπεδο, και μου δίνω αυτήν την ευκαιρία να γίνω ξανά μία από τις καλύτερες παίκτριες. Υπάρχουν μερικές τενίστριες που έχουν κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους, και θέλω να τις φτάσω.

Με το να δουλεύω με τον Ντέιβιντ, πιστεύω πως μπορώ να πετύχω τους στόχους μου. Απλά νιώθω ότι έχω όλες τις αθλητικές ικανότητες. Θα χρειαστεί μόνο να προσθέσω κάποια σημαντικά πράγματα στο παιχνίδι μου. Θέλω να είμαι γενναία, να μην παίζω για να χάσω, αλλά μόνο για τη νίκη. Και αυτό είναι κάτι που έχει βοηθήσει τις τελευταίες εβδομάδες.”

The post Σάκκκαρη: “Ευκαιρία να γίνω ξανά μία από τις καλύτερες παίκτριες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα