Σίνερ: “Ο Νόβακ με κάνει καλύτερο παίκτη” (vid)

Με θετικά συναισθήματα και υψηλό κίνητρο για τη συνέχεια, αφήνει πίσω του το ATP Finals ο Γιάνικ Σίνερ ο οποίος ηττήθηκε με 6-3, 6-3 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Κυριακής.

Ο 22χρονος Ιταλός που θα τερματίσει στο career high Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, εμφανίστηκε χαρούμενος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό και παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Σέρβου στο συγκεκριμένο ματς.

“Νομίζω ότι σήμερα ο Νόβακ έπαιξε πολύ,

πολύ καλά, ειδικά από το πίσω μέρος του γηπέδου. Αλλά νομίζω ότι σήμερα εγώ δεν ήμουν τόσο καλός σε ορισμένες στιγμές. Ένιωσα ότι ήμουν επηρεασμένος λίγο σωματικά. Όταν πέφτεις λίγο απέναντι στον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, φαίνεται μεγάλη διαφορά” είπε ο Σίνερ ο οποίος είχε κερδίσει τον Τζόκοβιτς πριν λίγες ημέρες, στη φάση των ομίλων.

“Το τένις είναι ενδιαφέρον γιατί, όπως μπορείτε να δείτε, κάθε μέρα είναι διαφορετική. Κάποιες μέρες πριν τον κέρδισα. Σήμερα, σε ίδιες συνθήκες έχασα. Αλλά νομίζω ότι γενικά σήμερα είδα ότι πρέπει να βελτιωθώ, σίγουρα. Πιστεύω ότι ο Νόβακ με κάνει καλύτερο παίκτη, όπως κι όλοι οι άλλοι παίκτες από τους οποίους έχασα. Τώρα πρέπει να δουλέψω σε αυτό”.

Συνεχίζοντας να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον, ο Σίνερ πρόσθεσε: “Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα, για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι, ειδικά το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, διανοητικά ήμουν πολύ, πολύ πιο δυνατός. Δεν παραπονιόμουν τόσο πολύ στο γήπεδο όταν τα πράγματα πήγαιναν σε λάθος δρόμο. Νομίζω ότι τέτοια πράγματα κάνουν τη διαφορά μερικές φορές”.

Ο Σίνερ έχει ρεκόρ 61-15 τη φετινή χρονιά, με τέσσερις τίτλους σε Μονπελιέ, Τορόντο, Πεκίνο και Βιέννη. Από τον τίτλο του στην Κίνα και μετά, ο Ιταλός τρέχει σερί 17-3 στα τελευταία του 20 παιχνίδια στο tour.

Η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αφού ο νεαρός τενίστας θα ηγηθεί της προσπάθειας της Ιταλίας στους τελικούς του Davis Cup 21-26 Νοεμβρίου στη Μάλαγα.

ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS

The post Σίνερ: “Ο Νόβακ με κάνει καλύτερο παίκτη” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα