Τζόκοβιτς: “Μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου” (vid)

O Νόβακ Τζόκοβιτς ολοκλήρωσε μια εκπληκτική χρονιά κατακτώντας τον 7ο τίτλο στα ATP Finals επικρατώντας στον τελικό του Γιάνικ Σίνερ, με τον Σέρβο να περιγράφει τη φετινή σεζόν ως μια από τις καλύτερες που είχε ποτέ στην καριέρα του. 

Εκτός από τον τίτλο του στο Τορίνο ο Τζόκοβιτς θα ολοκληρώσει τη χρονιά ως ο κορυφαίος στην κατάταξη φτάνοντας τις συνολικά 400 εβδομάδες στο Νο1 του κόσμου! 

“Ήταν πολύ ιδιαίτερη σεζόν. Μία από τις καλύτερες που είχα στη ζωή μου αναμφίβολα και την ολοκλήρωσα με

μια νίκη κόντρα σε έναν παίκτη που έπαιζε μέσα στην πατρίδα του και ο οποίος έπαιξε καταπληκτικό τένις όλη την εβδομάδα”, είπε ο Νόλε. 

“Είμαι πολύ περήφανος για τις εμφανίσεις μου τις τελευταίες δύο ημέρες απέναντι στον Κάρλος και τον Γιάνικ, πιθανώς μαζί με μένα και τον Ντανιίλ, τους καλύτερους παίκτες του κόσμου αυτή τη στιγμή.”

“Έπρεπε να μπω μέσα και να κερδίσω τα παιχνίδια και να μην περιμένω τίποτα να μου δοθεί κι αυτό έκανα. Σήμερα έπαιξα με διαφορετική τακτική από τη φάση των ομίλων απέναντι στον Γιάνικ, αλλά συνολικά ήταν μια εκπληκτική εβδομάδα.”, συμπλήρωσε ο Τζόκοβιτς

"One of the best seasons I've had in my life – no doubt" @DjokerNole on his INCREDIBLE season and capping it off with #NittoATPFinals glory pic.twitter.com/BOqdp2AaQR

Tennis TV (@TennisTV) November 19, 2023

The post Τζόκοβιτς: “Μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα