Σίνερ: “Θα παλέψω σε κάθε μπάλα κόντρα στο Νόβακ” (vid)

Ανυπόμονος να αντιμετωπίσει τον κορυφαίο τενίστα στην ιστορία της διοργάνωσης, Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο Γιάνικ Σίνερ ο οποίος θα αγωνιστεί στο δεύτερο ημιτελικό Grand Slam της καριέρας του και πρώτο στη Μελβούρνη.

Ο Ιταλός που ήταν ο βασικός ανταγωνιστής του Σέρβου στο κλείσιμο της περσινής σεζόν, περιμένει ένα δύσκολο ματς την Παρασκευή στη Μελβούρνη, ωστόσο είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να γίνει ο πρώτος τενίστας που θα κερδίσει τον Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Australian Open.

“Γι’αυτό

το λόγο προπονούμαι, για να αντιμετωπίσω τους καλύτερους στον κόσμο. Ο Νόβακ έχει εκπληκτικό ρεκόρ εδώ, οπότε για μένα είναι ευχαρίστηση να τον αντιμετωπίζω, ειδικά στα βαθιά ενός τουρνουά όπου το πράγμα γίνεται πιο ενδιαφέρον. Ανυπομονώ γι’αυτό το ματ. Θα είναι δύσκολο. Το ξέρω. Θα δώσω το 100% και θα παλέψω σε κάθε μπάλα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ανυπομονώ πραγματικά και θα προσπαθήσω να προετοιμαστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο” είπε ο 22χρονος Ιταλός, μετά την πρόκριση επί του Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Σίνερ είναι ο μοναδικός τενίστας στο ταμπλό που δεν έχει χάσει σετ ακόμα στη διοργάνωση, όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει αγωνιστεί σε 10 ημιτελικούς στην Αυστραλία και μετράει ισάριθμες νίκες και τίτλους στο νησί.

Αυτή θα είναι η 7η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τον Σίνερ να κερδίζει τον Τζόκοβιτς στη φάση των ομίλων του ATP Finals και στα ημιτελικά του Davis Cup, στο κλείσιμο της περσινής σεζόν.

Οι δυο τους έχουν βρεθεί άλλες δύο φορές αντιμέτωποι σε Grand Slam, με τον Σέρβο να μετράει δύο νίκες στο Wimbledon.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή όπου θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί των ανδρών.

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Σίνερ: “Θα παλέψω σε κάθε μπάλα κόντρα στο Νόβακ” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα