Στις “16” του Χέχινγκεν η Σακελλαρίδη

16:09 3/8/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο Boso Ladies Open του Χέχιγκεν στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων της ITF, καθώς μετά από τις δύο που σημείωσε στα προκριματικά, έκανε ακόμη μία εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο της διοργάνωσης. 

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια και Νο2 στην κατάταξη της ITF κέρδισε με 6-3, 6-3 την 17χρονη Γερμανίδα Έλλα Σάιντελ φτάνοντας τις 3 σερί νίκες στη διοργάνωση αυτήν την εβδομάδα. 

Για μία ακόμη αναμέτρηση τα ποσοστά

της Σακελλαρίδη στο service ήταν εξαιρετικά φτάνοντας το 77% στα περασμένα πρώτα, κερδίζοντας το 70% των πόντων. Έσωσε και τις τρεις απειλές για break της αντιπάλου της (3/3), ενώ η ίδια είχε 3/10 break-points.

H Σακελλαρίδη χρειάστηκε ένα break στο 1ο set, του οποίου τα game ήταν “γεμάτα”, ωστόσο αυτή που το κατέκτησε ήταν η Ελληνίδα τενίστρια παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Στο 2ο set η πίεση της Σακελλαρίδη στο αντίπαλο service έγινε ακόμα πιο έντονη, κάτι που μεταφράστηκε σε break (2-1), ενώ απείλησε ακόμη μια φορά στο 7ο game όμως η Σάιντελ κατάφερε να φτάσει σε ένα δύσκολο hold μετά από περίπου 6 λεπτά (4-3).

Ό,τι δεν έγινε σ’ εκείνο το σημείο το έκανε η Σακελλαρίδη λίγο αργότερα παίρνοντας διαφορά δύο break (5-3), αλλά και τις μπάλες στα χέρια για να ολοκληρώσει την πρόκριση κάτι που έκανε μετά από 3 λεπτά όσα δηλαδή χρειάστηκαν στο τελευταίο game της αναμέτρησης. 

Στην επόμενη φάση η Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Λίλη Σόφι Στάουερ και Ιρίνα Χρομάτσεβα που α αγωνιστούν αργότερα μέσα στην ημέρα. 

Περίπου στις 18:00 GR η Σακελλαρίδη θα επιστρέψει στο court όπου μαζί με την Εσθονή, Έλενα Μαλίγινα θα αντιμετωπίσουν τις Μιχαέλα Μπαγιέρλοβα (Τσεχία) και Νίνα Πότοτσνικ (Σλοβενία) για τον 1ο γύρο στα διπλά. 

 ITF W60 HECHINGEN SINGLES DRAWS | DOUBLES DRAWS | OOP (-1)

The post Στις “16” του Χέχινγκεν η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα