Survivor spoiler 31/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Survivor spoiler 31/1: Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Εντάξει, εντάξει… δεν είναι για την ώρα, απλά είχε καιρό να το πω. Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επιστρέφει απόψε με αγώνισμα επάθλου. Το Survivor spoiler είναι οριστικό.

Το μεγάλο θέμα της ημέρας δεν είναι βέβαια ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού. Το μεγάλο θέμα είναι ποιος παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι. Ποιος θα είναι αυτός που θα μαζέψει βαλίτσα και

θα την κάνει από Άγιο Δομίνικο. Και σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, δεν θα είναι ένας.

Λες και είναι της μοίρας γραφτό στο Survivor 2024 μέχρι στιγμής να έχουμε διπλές αποχωρήσεις. Την περασμένη εβδομάδα έφυγαν την ίδια μέρα ο Χρήστος Βολικάκης και η Κρίστη Καθαριά. Ο πρώτος αποχώρησε οικειοθελώς και η κοπέλα των κόκκινων μέσα από μονομαχία αποχώρησης.

Θα δούμε κι απόψε το ίδιο με το φαβορί αποχώρησης να φεύγει και τον Άγγελο να εγκαταλείπει για ιατρικούς λόγους; Θα φανεί.

Survivor spoiler 31/1: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο!

Πριν από όλα αυτά όμως, έχουμε και έναν αγώνα επάθλου. Οι Μαχητές αντέδρασαν στην 3η ασυλία και βρήκαν νίκη σημαντική. Οι μπλε πήραν ψυχολογία, αλλά δεν φτάνει αυτό. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει και στα έπαθλα με φαγητό, οι Διάσημοι κάνουν θραύση ως τώρα.

Θα κάνουν και πάλι το ίδιο οι κόκκινοι παίρνοντας τη νίκη;

ΟΧΙ…

Οι Μαχητές είναι αυτοί που κερδίζουν το έπαθλο φαγητού απόψε. Κλειδωμένο και οριστικό είναι το spoiler. Οι μπλε θα γεμίσουν το στομάχι τους και θα μειώσουν σε 9-7 τις συνολικές νίκες.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει απόψε

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα