Τιμ: ”Όλοι μας χαρούμενοι με την επιστροφή του Φέντερερ”

19:00 8/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Το Australian Open φυσικά ξεκίνησε με τις υποχρεώσεις των παικτών να λαμβάνουν χώρα και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να παρουσιάζει το δικό του ενδιαφέρον.

Το φετινό πρώτο Grand Slam έχει όμως μια σπουδαία απώλεια, αυτή ακούει στο όνομα του Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος επέλεξε να λάβει μέρος στο τουρνουά αυτό εξαιτίας των αυστηρών μέτρων, κάτι που θα τον περιόριζε και δεν θα τον είχε μακριά για ένα διάστημα από την οικογένεια του.

Ο σπουδαίος Ελβετός

τενίστας, οριστικοποίησε ότι θα επανέλθει ξανά στα courts, τον Μάρτιο στο τουρνουά 250 ATP της Ντόχα, κάτι που έκανε φυσικά χαρούμενους όλους τους λάτρεις του αθλήματος.

Ο Ντόμινικ Τιμ μίλησε για την επιστροφή του «βασιλιά» θεωρώντας ότι ο καθένας νιώθει χαρά που θα δει ξανά τον Φέντερερ να αγωνίζεται.

”Όλοι θα είναι χαρούμενοι όταν ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέψει ξανά στη Ντόχα για να αγωνιστεί. Οπότε αυτή είναι μια από τις τελευταίες εβδομάδες που δεν θα παίζει,” τόνισε ο Τιμ.

Ο Αυστριακός ακόμη πρόσθεσε ότι με την απουσία του Φέντερερ άλλοτε Νο.1 στο κόσμο, οι παίκτες θα έχουν έναν λιγότερο «πονοκέφαλο» για να αντιμετωπίσουν.

”Έχουμε να ανησυχούμε λιγότερο, ένας πολύ δυνατός αντίπαλος δεν θα βρίσκεται εδώ,” σημείωσε ο Τιμ κλείνοντας.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τιμ: ”Όλοι μας χαρούμενοι με την επιστροφή του Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα