Το Paris Masters μετακομίζει το 2025

Τον ερχόμενο Οκτώβριο η Accor Hotel Arena θα φιλοξενήσει για τελευταία φορά το Rolex Paris Masters το οποίο από το 2025 θα μεταφερθεί στην Paris-La Defense Arena σηματοδοτώντας το τέλος της παραμονής του τουρνουά στο Μπέρσι, στο οποίο παρέμενε από το 1986. 

Η εφημερίδα Le Parisien και η RMC

Sport αποκάλυψαν την περασμένη εβδομάδα ότι το υπάρχον γήπεδο δεν ήταν σε θέση να συμμορφωθεί με τις νέες προδιαγραφές της ATP, ιδίως όσον αφορά το μέγεθος των γηπέδων και τη θέση των προπονητηρίων. 

Αυτή η κίνηση θα επιτρέψει στο τελευταίο Masters 1000 της σεζόν, να καλωσορίσει περισσότερους φίλους του τένις σε σχέση με το Μπερσί, το οποίο φιλοξενεί 16.000 θεατές, ενώ ο νέος χώρος στο La Defense θα μπορεί να φιλοξενεί 23.000 θεατές την ημέρα, όπως ανέφερε η Γαλλική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (FFT) στην ανακοίνωσή της. 

Η FFT ανακοίνωσε επίσης ότι ο αριθμός των παικτών που θα συμμετάσχουν θα αλλάξει, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε μια αναθεωρημένη μορφή για το πρωινό και το βραδινό πρόγραμμα του τουρνουά. 

“Η έκδοση του Rolex Paris Masters για το 2025 στην Paris La Defense Arena θα επιτρέψει επίσης στη διοργάνωση τεσσάρων επιπλέον αγώνων σε όλο το τουρνουά με 28 ζευγάρια στο διπλό, σε σύγκριση με τα 24 που ήταν μέχρι σήμερα και μια μορφή 4-2 (4 αγώνες το πρωινό πρόγραμμα και 2 το βραδινό) στο κεντρικό court προκειμένου να αποφευχθεί η καθυστερημένη έναρξη των αγώνων και να σεβαστεί τον ανταγωνισμό” ανέφερε η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

The post Το Paris Masters μετακομίζει το 2025 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα