Κέιχιλ: “Ο Σίνερ μπορεί να γίνει ο επόμενος superstar”

Στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Australian Open μίλησε και ο προπονητής του νέου πρωταθλητή, Γιανίκ Σίνερ, ο Ντάρεν Κέιχιλ. Ο 56χρονος Αυστραλός αναφέρθηκε στο πως βίωσε ο ίδιος από το box την αναμέτρηση με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον της ελίτ του παγκόσμιου τένις, θεωρώντας πως ο Ιταλός μπορεί να είναι ένας εκ των κορυφαίων.

“Πιστεύω πως ο Ντανιίλ έπαιξε εξαιρετικό τένις σ’ αυτό το τουρνουά, αν αναλογιστεί

κανείς ότι είχε πολλά δυνατά ματς μέχρι και τον τελικό. Ξέραμε ότι θα επιτεθεί πρώτος, και μάλιστα ακόμα πιο πολύ στον τελικό από ότι συνήθως, αλλά δεν περιμέναμε το ότι θα μπορέσει να κρατηθεί σ’ αυτό το επίπεδο για τόσο πολύ, μιλώντας για τα πρώτα 2 set.”

Από το 3ο σετ και μετά όμως, πιστεύω πως ο Γιανίκ έκανε εξαιρετική δουλειά από το service του, κάτι πάρα πολύ σημαντικό σ’ έναν τελικό, μιας και ο Ντανιίλ είναι εξαιρετικός server. Σε κάποια σημεία του αγώνα έβγαζε 5/6 πρώτα service σε κάθε service game. Είναι πολύ δύσκολο να τον “σπάσεις”. Αν εμείς δίναμε ένα break από νωρίς, τότε δε θα ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε.”

Σχετικά με το αν ο Γιανίκ θα είναι ο επόμενος superstar, είπε: “Το πιστεύω, Πιστεύω πως το άθλημα έχει μερικούς superstar για την ώρα, όπως ο Κάρλος (Αλκαράθ) που έχει πολλές ομοιότητες με τον Γιανίκ, τόσο στο στυλ παιχνιδιού, όπως και στην προσωπικότητα του. Και οι δύο συμπαθούν ο ένας τον άλλον, έχουν πολύ δυνατά ματς μεταξύ τους, και κανείς δεν βαριέται να τους βλέπει.”

Σχετικά με την αναφορά στον Κάρλος, αν το ότι ο Αλκαράθ έχει 2 Slam ως τώρα ενέπνευσε τον Σίνερ ότι οι νέοι παίκτες μπορούν να τα καταφέρουν, απάντησε: “Οπωσδήποτε. Δεν το συζητάω καν ότι οι νέοι παίκτες, βλέποντας τους συνομηλίκους τους να κατακτούν τίτλους, τους βοηθάει να το καταφέρουν και αυτοί. Όχι μόνο ο Γιανίκ, όλοι το αξίζουν αυτό.

The post Κέιχιλ: “Ο Σίνερ μπορεί να γίνει ο επόμενος superstar” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα