Το τέλος της διαδρομής για τον σπουδαίο Χουάν Μάρτιν Ντίας (vid)

Στο φινάλε της φτάνει αυτή την εβδομάδα η επαγγελματική καριέρα του Χουάν Μάρτιν Ντίας. Ο 48χρονος Αργεντινός, ένας από τους σημαντικότερους και σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του πάντελ, θα αγωνιστεί στο Mexico Open, το τελευταίο τουρνουά (πλην του Barcelona Master Final) του φετινού World Padel Tour.

Για τον Ντίας αυτό είναι

το τέλος μίας διαδρομής τριών δεκαετιών, έχοντας περάσει σχεδόν 14 χρόνια στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Σε μία εποχή που το πάντελ ξέφευγε -μέσω Ισπανίας- από τα πιο… στενά όρια της Λατινικής Αμερικής, ο Ντίας απετέλεσε παίκτη-ίνδαλμα για χιλιάδες νεότερους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Μιγκέλ Λαμπέρτι και Χουάν Μάρτιν Ντίας.

Ήδη από το καλοκαίρι ο θρυλικός Αργεντινός είχε γνωστοποιήσει ότι το 2024 θα αγωνιστεί στο Pro Padel League των ΗΠΑ, ένα μικρότερης δυναμικής σιρκουί. Πρόθεσή του τότε ήταν να παραμείνει ενεργός κανονικά στο WPT και το Premier Padel ως το τέλος του 2023, κάτι που συνέβη.

Ο Μάρτιν Ντίας και ο παρτενέρ του, Μιγκέλ Λαμπέρτι, έχουν ήδη απευθείας παρουσία στο κυρίως ταμπλό του Mexico Open, όπου θα αντιμετωπίσουν στη Φάση των “32” τους Πάμπλο Γκονθάλεθ Νερία και Νικολάς Ζουρίτα. Σε περίπτωση πρόκρισης, πιθανότεροι επόμενοι αντίπαλοι είναι οι Σάνιο και Αγκουστίν Γκουτιέρες.

Σημειώνεται πως ο Μάρτιν Ντίας με τον Λαμπέρτι δεν έχουν αρκετούς βαθμούς για να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο Barcelona Master Final, ενώ οι δυο τους δεν δήλωσαν συμμετοχή στο Milano P1, το τελευταίο φετινό τουρνουά του Premier Padel.

ΤΑΜΠΛΟ MEXICO OPEN

Στιγμές… μαγείας του Χουάν Μάρτιν Ντίας:

The post Το τέλος της διαδρομής για τον σπουδαίο Χουάν Μάρτιν Ντίας (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα