Τόμπσον για Τσιτσιπά: “Ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω”

Ο Αυστραλός και Νο47 του κόσμου, Τζόρνταν Τόμπσον θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο του Australian Open μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα επί του συμπατριώτη του, Αλεκσάνταρ Βούκιτς. 

Ο Τόμπσον, ο οποίος πριν από δύο περίπου εβδομάδες σταμάτησε τον Ράφα Ναδάλ στα προημιτελικά του Μπρίσμπεϊν, ρωτήθηκε για την αναμέτρηση της Τετάρτης (10:00 GR) κόντρα στον Τσιτσιπά η οποία αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο στην Margaret

Court Arena τόσο από πλευράς των Αυστραλών, όσο και από την πλευρά των Ελλήνων ομογενών. 

Ο 29χρονος μίλησε και για την αναμέτρηση πριν από περίπου ένα χρόνο κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Τόμπσον να επικρατεί στα 3sets. 

“Ναι ήταν στο Indian Wells. Ναι, ήταν μεγάλη μάχη, αλλά με είχε κερδίσει στο Wimbledon στο παρελθόν και πάλι στον 2ο γύρο.”, είπε ο Αυστραλός. 

“Ξέρω τι έχω αντιμετωπίσω. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, ένας από τους 10 κορυφαίους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι συνεπής στις μεγάλες διοργανώσεις. Επομένως πρέπει να παίξω λίγο καλύτερα.”

Ο Τόμπσον μίλησε και για τη μεγάλη του ευκαιρία στο να περάσει στον 3ο γύρο του Grand Slam της χώρας του για πρώτη φορά στην καριέρα του. 

“Ναι σίγουρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Το Australian Open είναι το μοναδικό Grand Slam που δεν έχω περάσει από τον 2ο γύρο. Έχω πάει στον 3ο γύρο σε άλλα Grand Slam, αλλά σε αυτό δεν τα έχω καταφέρει. Ελπίζω να παίξω πολύ καλύτερα.”, συμπλήρωσε. 

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Τόμπσον για Τσιτσιπά: “Ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα