Τσάρλεστον: Νίκες για Ναβάρο, Αζαρένκα και Καλίνινα (vid)

09:06 4/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Με εξάωρη καθυστέρηση, λόγω βροχής, ξεκίνησε το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Credit One Charleston Open όπου τα περισσότερα φαβορί κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στις “16” καλύτερες της WTA 500 διοργάνωσης.

Η Έμα Ναβάρο συνεχίζει τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα τη φετινή χρονιά, επικρατώντας με 6-1, 6-1 της συμπατριώτισσάς της, Κέιτι Βόλινετς για το 2ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της γενέτειράς της.

Το Νο10 του ταμπλό και Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην 22χρονη Βόλινετς και αντιμετωπίσει

την 25χρονη Ρουμάνα, Νο83 στον κόσμο, Ζακλίν Κριστιάν στον επόμενο γύρο.

Αντίθετους δρόμους ακολούθησαν τα δύο πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στη WTA, Βικτόρια Αζαρένκα και Καρολίν Βοζνιάκι.

Η 34χρονη Λευκορωσίδα, Νο12 του ταμπλό, κέρδισε εύκολα την Βικτόρια Κοτσιαρέτο με 6-1, 6-2 και θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Τέιλορ Τάουνσεντ για μια θέση στα προημιτελικά ενώ η 33χρονη Δανέζα ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά από την Ανχέλινα Καλίνινα με 6-2, 6-3.

Την Πέμπτη περίπου στις 00:00GR, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 28χρονη Αυστραλέζα, Νο135 στον κόσμο, Άστρα Σάρμα για τη φάση των “16” του Τσάρλεστον, γνωρίζοντας την αντίπαλό της που θα προκύψει από την αναμέτρηση Χαντάτ Μαϊα-Κουντερμέτοβα.

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Τσάρλεστον: Νίκες για Ναβάρο, Αζαρένκα και Καλίνινα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα