Τσιτσιπάς: “Δούλεψα σκληρά για τον κάθε πόντο” (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ανακουφισμένος, αλλά και ικανοποιημένος από τη νίκη του στην πρεμιέρα του στο 500άρι τουρνουά της Βιέννης απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ γεγονός που του χάρισε για 4η σερί χρονιά την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά. 

Ο ίδιος αμέσως μετά σε βίντεο που ανέβασε στα social media τόνισε: “Είναι πάντα απολαυστικό να παίζω μπροστά στο κοινό της Βιέννης. Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ντόμινικ ήταν εντυπωσιακό. Ο ένας πίεσε τον άλλο

να φτάσει στα όριά του.”

It’s all about making those special memories on court

Stef speaks highly of Domi after their brilliant battle in Vienna @erstebankopen | #ErsteBankOpen pic.twitter.com/r2v1TPk8wf

ATP Tour (@atptour) October 24, 2023

Νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον πολύ καλό του φίλο Ντόμινικ Τιμ λέγοντας: “Ακόμα το έχει. Είχε μαζί του ένα πολύ υποστηρικτικό κοινό κι εγώ χρειάστηκε να δουλέψω σκληρά για κάθε πόντο.”

Από την πλευρά του ο Τιμ δήλωσε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες: “Οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. Έπαιξα πολύ καλό τένις σήμερα για 2 ώρες. Τα χτυπήματα εδάφους, αλλά και η κίνησή μου λειτούργησαν καλά μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς.”

Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τον προερχόμενο από τα προκριματικά Τόμας Μάχατς (Νο74 του κόσμου) ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Αυστραλού Αλεκσάνταρ Βούκιτς με 6-3, 6-1 σε μόλις 55 λεπτά. 

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Δούλεψα σκληρά για τον κάθε πόντο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα