Βουλγαρία: Με νίκες ξεκίνησαν οι αδελφές Παναγιωτίδου

Αλεξάνδρα και Λύδια Παναγιωτίδου ξεκίνησαν με νίκες στο τουρνουά ITF Junior (κατ. 30) στο Πάζαρτζικ της Βουλγαρίας, με την πρώτη και Νο1 του ταμπλό να επικρατεί της Βουλγάρας Ιλόνα Καζάμποβα με 6-1, 6-0, ενώ η Λύδια κέρδισε την Τεμενούκα Ραντόφσκα με 6-2, 7-5.

Με αυτή τη νίκη η Λύδια Παναγιωτίδου έφτασε τις 6 σερί μετά από τις 5 που έκανε την περασμένη εβδομάδα στο Serres Cup

το οποίο και κατέκτησε. 

Στον 2ο γύρο η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά Ρουμάνα Αλεξία Κλάρα Αντασκαλιτέι που με τη σειρά της επικράτησε της Βουλγάρας Μιχαέλα Μπόμπεβα με 6-1, 6-4, ενώ η Αλεξάνδρα θα παίξει είτε με την Νο2 του ταμπλό την Ρουμάνα Άντρεα Ντιάνα Σοαρέ, είτε με την προερχόμενη από τα προκριματικά Βουλγάρα Νίκολ Ιβάνοβα. 

Στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκε και η Έλενα Παλιούρα, η οποία γνώρισε τον αποκλεισμό από την Νο5 του ταμπλό Βουλγάρα, Μελίς Ρασίμ με 6-2, 6-1. 

Στα διπλά οι αδελφές Παναγιωτίδου (Νο2 του ταμπλό) κέρδισαν τις Βουλγάρες Αναστασίγια Μπαρζάκάοβα και Αλεξάντρα Ραγκέλοβα με 7-6(6), 6-4 και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τις Ρουμάνες Αλεξία Κλάρα Αντασκαλιτέι και Κριστίνα Μαρία Μιτράν.

Στα προημιτελικά θα αγωνιστεί και η Ευθυμία Βασιλική Κωνσταντάτου που μαζί με την Βουλγάρα Αλεκσάντρα Λιάπεβα κέρδισαν τις Βουλγάρες Ιλόνα Καζάμποβα και Βερόνικα Ζελέζοβα με 3-6, 6-4, 10-4 και στη συνέχεια θα παίξουν με τις επίσης Βουλγάρες και Νο3 του ταμπλό, Μελίς Ρασίμ και Έμμα Τόμοβα.

Στα διπλά αγωνίζεται και η Παλιούρα με παρτενέρ την Τσέχα Γιάνα Σβομπόντοβα κόντρα στις Βουλγάρες Βαλέρια Γκαρνέφκσα και Αντρέιβα Γκλούσκοβα μια αναμέτρηση η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε λόγω σκότους με τις Παλιούρα και Σβομπόντοβα να έχουν κατακτήσει το 1ο σετ (6-3), ενώ στο 2ο το σκορ ήταν 3-3.

Στην κατηγορία των αγοριών ο 17χρονος Σταύρος Μαστρογαμβράκης συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του στη Βουλγαρία, καθώς μετά από τη συμμετοχή του στα ημιτελικά της Φιλιππούπολης της περασμένης εβδομάδας και τον τίτλο του πριν από 2 εβδομάδες στη Βηρυτό, έφτασε σε μια εύκολη νίκη στην πρεμιέρα του στο Πάζαρτζικ επικρατώντας στον 1ο γύρο του Βούλγαρου Βιτόριο Στάνκοφ με 6-0, 6-1. 

Στον 2ο γύρο ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον επίσης Βούλγαρο και φιναλίστ την περασμένη εβδομάδα στη Φιλιππούπολη, Άνχελ Βλάντοφ, ο οποίος νίκησε στην πρεμιέρα τον Ρουμάνο Νταβίντ Γκούτα με 6-2, 6-4. 

The post Βουλγαρία: Με νίκες ξεκίνησαν οι αδελφές Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα