Τσιτσιπάς: “Είναι κρίμα που δεν έδωσα τη θέση μου σε κάποιον άλλον” (vid)

Φανερά στεναχωρημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά την αναγκαστική εγκατάλειψή του από το ματς με τον Χόλγκερ Ρούνε, με την οποία και ολοκλήρωσε άδοξα τις υποχρεώσεις του στα Nitto ATP Finals.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας ζήτησε εκ νέου συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο Pala Alpitour για να δει τον αγώνα, ενώ ανέφερε πως θα έπρεπε εξαρχής να παραχωρήσει τη θέση του στον Χούμπερτ Χουρκάτς, μιας και αυτός θα μπορούσε να την αξιοποιήσει καλύτερα.

“Ζητώ συγνώμη από όλους τους

φιλάθλους, αλλά και ειδικότερα τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο Pala Alpitour για να με στηρίξει, αλλά και για να δει το ματς. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος που δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το ματς και είναι κρίμα που δεν έδωσε σε κάποιον άλλον τη θέση μου εξαρχής, ώστε να προσπαθήσει να την αξιοποιήσει καλύτερα”

“Οι γιατροί μου, αλλά και οι αμέτρητες επισκέψεις που είχα σε ειδικούς τις τελευταίες μέρες, μου πρότειναν να αγωνιστώ κανονικά. Μου έδωσαν το πράσινο φως να βγω στο κορτ και να προσπαθήσω, να προσπαθήσω για τον εαυτό μου”.

“Δυστυχώς όμως ένιωσα απαίσια στο κορτ. Έκανα πραγματικά όσα έπρεπε να κάνω, για να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος και στην καλύτερη φυσική κατάσταση για το παιχνίδι, αλλά δε λειτούργησε αυτό. Μισώ να εγκαταλείπω παιχνίδια, δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να αφήνουν στη μέση παιχνίδια”.

“Με σκοτώνει το ότι δεν μπορώ να τελειώσω όπως θα έπρεπε το τουρνουά, το τουρνουά που προετοιμαζόμουν για καιρό να προκριθώ και να είμαι έτοιμος. Προσπαθούσα καιρό να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γι’ αυτό το τουρνουά, ώστε να δείξω τις αληθινές μου ικανότητες ως παίκτης”.

“It kills me not to be able to finish this tournament”

You’ll be back next year, @StefTsitsipas #NittoATPFinals pic.twitter.com/T77gc2D0aD

Tennis TV (@TennisTV) November 14, 2023

The post Τσιτσιπάς: “Είναι κρίμα που δεν έδωσα τη θέση μου σε κάποιον άλλον” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, “Είναι,tsitsipas, “einai