Τσιτσιπάς: “Ίδιοι Έλληνες, διαφορετική πόλη” (vid)

Ενθουσιασμένοι που βρίσκονται στο Σίδνεϊ και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μπροστά στην πολυπληθής κοινότητα των Ελλήνων στη μεγαλούπολη της Αυστραλίας, είναι οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που θα συμμετάσχει στο United Cup.

Με εξαίρεση τη Μαρία Σάκκαρη που καθυστέρησε η πτήση της, σύσσωμη η ελληνική αποστολή βρέθηκε την Παρασκευή (29/12) στην Ken Rosewall Arena για την επίσημη συνέντευξη Τύπου και όπως ήταν

λογικό τα βλέμματα συγκέντρωσε ο κορυφαίος της Ελλάδας, Στέφανος Τσιτσιπάς.

“Το United Cup είναι μια από τις συναρπαστικότερες διοργανώσεις που έχουμε στο τένις και το να μπορείς να εκπροσωπείς τη χώρα σου δεν είναι κάτι συχνό. Είμαστε εδώ για να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Φτάσαμε πολύ κοντά πέρυσι, αγωνιζόμενοι στα ημιτελικά και είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε ενωμένοι και να δουλέψουμε μαζί, όπως και πέρυσι” είπε αρχικά ο Στέφανος, έχοντας δίπλα του τον αδερφό του Πέτρο και τους Στέφανο Σακελλαρίδη, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Ο 25χρονος πρωταθλητής μας, τόνισε τη σημαντικότητα της παρουσίας των Ελλήνων φιλάθλων στις εξέδρες που αναμένεται και φέτος να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα κάθε φορά που αγωνίζεται η Ελλάδα.

“Ίδιοι Έλληνες, διαφορετική πόλη. Έχουμε σπουδαία σχέση μαζί τους και μας παρέχουν σημαντική στήριξη κάθε φορά που είμαστε στην Αυστραλία. Το είδαμε στη Μελβούρνη, ακόμα και στο Μπρισμπέιν και τώρα στο Σίδνεϊ. Ανεξάρτητα το ποιος αγωνίζεται, η στήριξη είναι ίδια. Η στήριξη είναι έντονη σε κάθε περίπτωση και για εμάς σημαίνει πολλά. Μας δίνει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Stef.

H Ελλάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά την Τρίτη (02/01) με αντίπαλο την Χιλή. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής.

A smiling Stefanos Tsitsipas right now in Sydney, Australia for @UnitedCupTennis 2024 after Team Greece's presser today – December 29, 2023.
Wearing his @adidas @adidasoriginals jacket & @redbull Bucket Hat Stefanos Tsitsipas & #TeamGreece begin their campaign on January… pic.twitter.com/sA1XuGqgzD

— LavanyaSingerDinesh (@LavanyaVocalNEW) December 29, 2023

The post Τσιτσιπάς: “Ίδιοι Έλληνες, διαφορετική πόλη” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα