Η Μπαρτσελόνα μετά τον Βίτορ Ρόκε πάει για το μπαμ με τον Μεσίνιο

10:37 29/12/2023 - Πηγή: Contra

Τον Βίτορ Ρόκε υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία με τον ταλαντούχο φορ να μπαίνει σιγά σιγά στις προπονήσεις της ομάδας με στόχο την όσο πιο άμεση ενσωμάτωσή του στο ροτέισον του Τσάβι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η MundoDeportivo, μετά τον Ρόκε η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να επισπεύσει τις διαδικασίες της για την απόκτηση κι άλλου μεγάλου ταλέντου από την Βραζιλία ο οποίος αγωνίζεται στη Παλμέιρας.

Ο λόγος για τον 16χρονο wonderkid, Γουίλιαν Εστεβάο

ή Μεσίνιο όπως τον αποκαλούν, για τον οποίο έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον πλην της Μπαρτσελόνα κι άλλα μεγαθήρια, με την Παρί μάλιστα την περασμένη σεζόν να θέλει να τον πάρει πακέτο με τον Έντρικ.

Λαπόρτα και Ντέκο σχεδιάζουν άμεσα να ταξιδέψουν στην Βραζιλία προκειμένου να ολοκληρώσουν το deal με το σχέδιο τους βέβαια να στηρίζεται στους κανόνες του FFP.

Η ρήτρα αποχώρησης του νεαρού Βραζιλιάνου κυμαίνεται κοντά στα 60.000.000 ευρώ με την Μπαρτσελόνα να μην έχει τη δυνατότητα να καταβάλει άμεσα το εν λόγω ποσό.

Έτσι, πρόθεσή της είναι να κλείσει από τώρα το 16χρονο αστέρι και να καταβάλει ένα μέρος του ποσού και το υπόλοιπο όταν ο παίκτης ενηλικιωθεί, δηλαδή το καλοκαίρι του 2025.

Θυμίζουμε πως την τελευταία διετία έχει γίνει στροφή σε νεαρά αστέρια της Βραζιλίας από τα κορυφαία κλαμπ του πλανήτη με πιο τρανταχτό deal να είναι αυτό του Έντρικ ο οποίος θα γίνει και τυπικά παίκτης της Ρεάλ από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, η Παρί φέρεται διατεθειμένη να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή καταβάλλοντας άμεσα τη ρήτρα ύψους 60.000.000 ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ρονάλντο άφησε τα γκολ, πήγε στο γυμναστήριο και τρέλανε τους πάντες με την κατάστασή του

Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τσάβι για αντι-Γκάβι

Παρί: Παίκτης με 108 συμμετοχές δεν έχει αγωνιστεί λεπτό φέτος και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου

Keywords
Τυχαία Θέματα