Τζόκοβιτς: «Έπρεπε να εξουδετερώσω το σερβίς του για να κερδίσω» (vid)

14:41 4/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Ευχαριστημένος με την 13η πρόκρισή του στα προημιτελικά του US Open εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κόντρα στον Γκόγιο, αλλά και στον επερχόμενο αντίπαλό του, τον Τέιλορ Φριτς.

“Ήξερα ότι ο Μπόρνο είχε ένα καλό στυλ παιχνιδιού, παρόλο που δεν είχε αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον στο Tour μέχρι χθες” είπε ο Τζόκοβιτς και συνέχισε:

“Τον έβλεπα να παίζει

στα προκριματικά και στους τελευταίους γύρους του κυρίως ταμπλό και είδα ότι έχει κάποια μεγάλα όπλα με το σερβίς και το forehand του, και ότι κινείται αρκετά καλά για έναν μεγαλόσωμο τύπο.

Έπρεπε να εξουδετερώσω το σερβίς του, να προσπαθήσω να μειώσει τον αριθμό των άσων και των winner του από αυτό το χτύπημα”.

“Ο Τέιλορ είναι ένας καθιερωμένος παίκτης του Top-10 τα τελευταία δύο χρόνια και παίζει καταπληκτικό τένις, ιδιαίτερα στο indoor τουρνουά της σκληρής επιφάνειας στις ΗΠΑ”, είπε ο Τζόκοβιτς.

“Έχει βελτιωθεί πολύ με τα χρόνια. Προφανώς οι αγώνες θα γίνουν μόνο πιο σκληροί από εδώ και πέρα ​​και είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση”.

The post Τζόκοβιτς: «Έπρεπε να εξουδετερώσω το σερβίς του για να κερδίσω» (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβιτς, Έπρεπε,tzokovits, eprepe