Ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς (vid)

Την προετοιμασία του για την επιστροφή στην ενεργό δράση μετά το Wimbledon ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και προπονείται εντατικά στην σκληρή επιφάνεια του Beausoleil Tennis Club.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα έχει μπροστά του τρεις αρκετά απαιτητικές διοργανώσεις,

ένα ATP 250 τουρνουά στο Μεξικό, και δύο ATP1000 σε Τορόντο και Σινσιτάτι, πριν το 4ο και τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, το US Open.

Stef practicing at Beausoleil tennis club pic.twitter.com/n4LFwzIUuP

— Sunny (@SUNNY8X) July 25, 2023

Πέρα από τον στόχο της μεγάλης πορείας και των καλών εμφανίσεων, ο Νο5 του κόσμου θέλει μέσα απ’ αυτά να διεκδικήσει την άνοδο του τόσο στην παγκόσμια κατάταξη, όσο και στο ATP Race, προκειμένου να εξασφαλίσει σύντομα μία θέση στα φετινά ATP Finals του Τορίνο.

Τις επόμενες μέρες, ο Στέφανος αναμένεται να ταξιδέψει στη Λατινική Αμερική για το επερχόμενο Los Cabos, που έχει προς το παρόν σίγουρα υποχρεώσεις στα μονά, ενώ ενδέχεται και η συμμετοχή του στα διπλά, αν και ακόμα δεν έχει δηλώσει συμμετοχή.

Ωστόσο, στη λίστα των alternates βρίσκονται οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε τριπλή ελληνική εκπροσώπηση στα διπλά της διοργάνωσης.

The post Ξεκίνησε τις προπονήσεις στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα