Ζβέρεφ: “Χαρούμενος που επέστρεψα και κέρδισα τον τίτλο”

Τον 2ο φετινό του τίτλο, αλλά και 21ο της καριέρας του στην ATP, κατάκτησε ο Αλέξάντερ Ζβέρεφ χθες Τρίτη (26/9) στην Κίνα, καθώς επικράτησε στον τελικό του Chengdu Open του Ρόμαν Σαφιούλιν με 6-7(2), 7-6(5), 6-3.

Ο 26χρονος Γερμανός βρέθηκε σε αρκετά δυσμενή θέση κατά τη διάρκεια του τελικού, καθώς έχασε το 1ο set στο TB, ενώ στο 2ο μέρος βρέθηκε δύο πόντους μακριά από την ήττα, αλλά κατάφερε αυτή τη φορά να βγει νικητής στην “παράταση” και να στείλει το ματς στο decider,

όπου και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Στις on court δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου, ο No10 του κόσμου αναφέρθηκε στις δυνατότητες του φιναλίστ της ATP 250 διοργάνωσης, ενώ εξέφρασε και τη χαρά του που επέστρεψε στους τίτλους, μετά το 500άρι στο Αμβούργο τον Ιούλιο.

“Παίζει σίγουρα το καλύτερο τένις της καριέρας του”, είπε αρχικά ο Ζβέρεφ για τον Σαφιούλιν και συνέχισε: “Ήταν εξαιρετικός ο τρόπος με τον οποίο κέρδιζε τα παιχνίδια του αυτή την εβδομάδα”.

“Νομίζω ότι κέρδισε αρκετούς σπουδαίους τενίστες πιο εύκολα από ότι θα περίμενε, οπότε ήξερα ότι θα έπαιζε καλά. Όσον αφορά εμένα, προφανώς είμαι χαρούμενος που κατάφερα να επιστρέψω έτσι, και μπόρεσα να κερδίσω αυτόν τον τίτλο”.

The post Ζβέρεφ: “Χαρούμενος που επέστρεψα και κέρδισα τον τίτλο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζβέρεφ, “Χαρούμενος,zveref, “charoumenos