2011, μια χρονιά γεμάτη μόδα και στυλ

2011, μια χρονιά γεμάτη μόδα, χρώματα και στιλιστικές συγκινήσεις. Σε λίγες ώρες η χρονιά που διανύουμε θα ανήκει στο παρελθόν. Αυτό που μένει λοιπόν λίγο πριν μπει το νέο έτος, είναι να την τιμήσουμε δεόντως κάνοντας ένα εκτενές αφιέρωμα για όλες τις τάσεις που πέρασαν, μας εντυπωσίασαν και τις πιο πολλές τις ακλουθήσαμε πάντα με τον δικό μας τρόπο και προσωπικό στυλ.

Αυτό που θα μας μείνει χαρακτηριστικό στην μνήμη

από το 2011 όσον αφορά πάντα την μόδα, είναι η μεγάλη γκάμα όπως επίσης και ο συνδυασμός διαφορετικών τάσεων μεταξύ τους.

Η αλήθεια είναι ότι τα είδαμε σχεδόν όλα, ιδιαίτερα τάσεις του παρελθόντος που έκαναν δυναμικό comeback διότι ως γνωστόν η μόδα είναι ρόδα και γυρίζει!
Πάμε μαζί να
θυμηθούμε τις πιο σημαντικές τάσεις που ξεχώρισαν και μας έκαναν να κολλήσουμε μαζί τους.

Την αρχή θα κάνουμε με τις τάσεις Φθινοπώρου/Χειμώνα 2011:

Ξεχώρισα τις 10 τάσεις που διακρίθηκαν ανάμεσα από τις άλλες και σίγουρα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο δοκιμάσαμε.

1) Πουά:

Το αγαπήσαμε πολύ και όχι άδικα. Το «παλιομοδίτικο» πουά φορέθηκε πολύ και από όλες τις ηλικίες. Πουκάμισα, φούστες αλλά και αξεσουάρ έδωσαν ένα διαφορετικό και παιχνιδιάρικο αέρα στα outfits μας.

Εκτός από το κλασικό μαυρόασπρο πουά λατρέψαμε και τα χρωματιστά το ίδιο. Από σχεδιαστές η Stella McCartney έκανε την αρχή και μετά συνέχισαν με επιτυχία η Diane Von Furstenberg, ο Marc Jacobs και η Gwen Stefani με την σειρά L.A.M.B.

2) Δέρμα:

Αυτό το ξεχωριστό και πολλών χρήσεων υλικό το χαρήκαμε πολύ φορώντας το. Είτε ήταν δερμάτινο σορτς είτε κολάν αλλά και τζάκετ κάναμε την διαφορά με μια μόνο κίνηση! Το φορέσαμε από το πρωί έως το βράδυ γιατί απλά ως ύφασμα-κλειδί το δέρμα πάει παντού. Το είδαμε σε μαύρο σε καφέ ανοιχτό αλλά και σε nude αποχρώσεις. Stars του εξωτερικού και όχι μόνο το τίμησαν και με το παραπάνω για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις τους.
Ο David Coma, ο οίκος Chloe και Burberry και άλλοι πολλοί το επέλεξαν ως βασικό στοιχείο της σειράς τους θέλοντας να ξυπνήσουν την sexy πλευρά των γυναικών και το κατάφεραν.

3) Αστέρια:

Τα ματάκια μας είδαν πολλά αστεράκια! Αυτή την φορά εκτός από τον ουρανό βρήκαν την θέση τους στα ρούχα μας. Φορέματα, φούστες, μπλούζες, παντελόνια και αξεσουάρ απέκτησαν τα δικά τους αστέρια κάνοντας τα ντυσίματά μας μοναδικά και «αστεράτα».

Αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της σειράς των Dolce & Gabbana όπου ως φυσικό επακόλουθο είχε οι celebrities ανά τον κόσμο να εξαρτηθούν με το συγκεκριμένο μοτίβο.

4) Snake skin – Φίδι:

Αποτέλεσε το πιο δυναμικό και έντονο μοτίβο της χρονιάς και κατάφερε να γίνει δεύτερο δέρμα σας. Εντύπωση μας έκανε η χρωματική παλέτα που είδαμε σε αυτό το print μιας και η μόδα πήγε λίγο μπροστά και δεν έμεινε στο κλασικό σκουρόχρωμο μοτίβο φιδιού.

Το κομμάτι που φορέθηκε πιο πολύ σε αυτή την τάση είναι το ανάλαφρο φόρεμα με αχνό το print φιδιού. Πολλοί σχεδιαστ

Keywords
Τυχαία Θέματα