Νατάσα Θεοδωρίδου: Μοιράζεται αναμνήσεις και στιγμές του 2011

Έρωτας, άνδρες, συνεργασίες, στάση ζωής μπήκαν στο μικροσκόπιο της τραγουδίστριας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό. Οι φετινές γιορτές την βρίσκουν στην πίστα αλλά νιώθει πολύ καλά προσωπικά και επαγγελματικά με τις κινήσεις και τις επιλογές της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε αρχικά για το αν θα πήγαινε ως κριτής στα ριάλιτι χορού και τραγουδιού και είπε χαρακτηριστικά: "Δε συμφωνώ με αυτά τα σόου. Και από τη στιγμή που δε συμφωνώ, δεν μπορώ να το κάνω υποκριτικά, για να πάρω κάποια χρήματα παραπάνω ή για να διαφημιστώ λίγο παραπάνω. Από την

άλλη, δεν μπορώ να κρίνω κανέναν, στενοχωριέμαι και σε προσωπικό επίπεδο. Θα πάω εκεί δηλαδή για να τους μαλώσω;".

Για τη συνεργασία με την Μαρινέλλα εξομολογήθηκε: "Είναι ένα όνειρο αυτό που ζω κάθε βράδυ με την Μαρινέλλα. Όταν τραγουδάμε μαζί. Είμαι πάνω από τη γη. Αυτήν τη χρονιά έζησα στην κυριολεξία όλα τα όνειρά μου. Αλλά ευτυχώς, επειδή είμαι μετρημένη και πειθαρχημένη στη ζωή μου, αυτά που μου συμβαίνουν τα παίρνω όπως ακριβώς γίνονται. Δεν σκέφτομαι τίποτε για το μέλλον. Έτσι ήμουν και στη Θεσσαλονίκη, που πέρα από τους φίλους μου, δεν με ήξερε κανείς, που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόμουν στην Αθήνα και θα γινόμουν γνωστή και πως θα έλεγα και δέκα καλά τραγούδια", ομολογεί σε συνέντευξή της.

Κεφάλαιο έρωτας: Η Νατάσα Θεοδωρίδου άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στον ορίζοντα. "Δενμου αρέσει η λέξη μοναξιά, δεν υπάρχει για εμένα. Το να έχεις έναν σύντροφο στη ζωή σου δεν γίνεται κατά παραγγελία. Ή θα έρθει ή όχι . Εγώ δεν είμαι άνθρωπος με ταμπού. Είμαι αυθόρμητη και ο έρωτας είναι η ζωή μου".

Στην ερώτηση αν την φλερτάρουν οι άνδρες ξάφνιασε ευχάριστα με την ειλικρίνειά της. "Με φλερτάρουν αλλά όχι, δεν κάνουν ουρά οι άνδρες γύρω μου... Βεβαίως και θέλω να ερωτευθώ! Το μόνο που θέλω να μου πει κάποιος είναι πως μπορεί να υπάρξει συνέχεια και διάρκεια στον έρωτα. Σε αυτό δεν τα έχω καταφέρει ακόμη στη ζωή μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα