Infashionshop: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Το site www.infashionshop.gr έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Lora Distribution, αποκλειστική αντιπρόσωπο των εταιρειών American Vintage και Loft design by στην Ελλάδα.

Στο site

μπορεί κανείς να δει προσφορές που δεν υπάρχουν στα καταστήματα καθώς πάντα υπάρχει η ενότητα bazaar όπου μπορείτε να βρείτε παλαιότερες συλλογές με μεγάλες εκπτώσεις.

Η American Vintage και η Loft design by είναι δύο γαλλικές εταιρείες, πολύ κοντά σε ύφος, που η φιλοσοφία και των δύο είναι η απλότητα του ρούχου, η ποιότητα και το value for money.

Τα ρούχα φοριούνται σε layers αλλά και μόνα τους και δημιουργούν μοναδικές εμφανίσεις για κάθε στυλ και κάθε προσωπικότητα.

Κλασσικό τ-shirt American Vintage σε μπορντώ χρώμα, κατάλληλο για καθημερινές fashion εμφανίσεις. [Περισσότερα] American Vintage μπλούζα σε γκρι χρώμα κατάλληλη να φορεθεί σε layers για να έχει το ιδανικό αποτέλεσμα. [Περισσότερα] Κλασσικό V American Vintage το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και όλες τις ώρες. [Περισσότερα] Παντελόνι American Vintage σε φαρδιά γραμμή για ένα πιο σοφιστικέ λουκ. [Περισσότερα] Φόρεμα American Vintage που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και να αναδείξει το προσωπικό σας στυλ. [Περισσότερα] Σακάκι American Vintage για να βάλετε στο στυλ την προσωπική σας πινελιά, είτε συνδυασμένο με τζιν ή ακόμα και με φόρεμα ή φούστα. [Περισσότερα] Φούτερ American Vintage για ένα πιο sport-chic λουκ για το γυμναστήριο αλλά και την απογευματινή βόλτα. [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα