Italos.gr: Τα καλύτερα παπούτσια για τα βαφτιστήρια σας!

Φέτος το Πάσχα είναι νωρίς, ήδη οι συζητήσεις και οι σκέψεις για τα δώρα που θα κάνουμε στα βαφτιστήρια μας έχουν ξεκινήσει και ένα από τα πιο βασικά δώρα –εκτός της λαμπάδας- που συνηθίζεται να κάνει ο νονός ή η νονά είναι τα παπουτσάκια. Ήδη θα αρχίσουν, λοιπόν, να χτυπούν τα τηλέφωνα από τις νονάδες που θα ρωτούν τι νούμερο φοράει φέτος το βαφτιστήρι τους!

Έτσι κι εμείς, για να σας διευκολύνουμε, ψάξαμε και βρήκαμε απίθανα παπουτσάκια για τα βαφτιστήρια σας εν όψει των γιορτών. Επίσης, νονοί και νονές, μην ξεχνάτε

το εξής: μπορείτε να εκμαιεύσετε απ΄τα παιδάκια τι περίπου παπούτσι θέλουν κι έτσι να πάρετε κάτι που θα τα κάνει πολύ χαρούμενα και ευτυχισμένα.

Στο Italos.gr θα βρείτε παιδικά παπούτσια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, πάντα με τη γνωστή ποιότητα και τις οικονομικές τιμές.

Παιδικά Παπούτσια για Αγόρια

Υπέροχα παιδικά παπούτσια για αγόρια και για όλες τις ηλικίες και κυρίως παπούτσια που σας δίνουν μία πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών.

Παιδικά αθλητικά γκρι (14,00 €) [Περισσότερα]Αθλητικά παιδικά McQueen με φωτάκια μπλέ (23,00 €) [Περισσότερα]Αθλητικά Παιδικά Με Φωτάκια Γκρι (19,00 €) [Περισσότερα]Παιδικά Αθλητικά Il Mondo Γκρι (12,00 €) [Περισσότερα]Παιδικά Βρεφικά Casual Παπούτσια – Smart Kids (14,00 €) [Περισσότερα]Παιδικά casual παπούτσια για αγόρι λαδί (19,00 €) [Περισσότερα]

Για τα κορίτσια σε πολλά σχέδια και μοναδικά χρώματα!

Παιδικές Εσπαντρίγιες Μπλε (13,00 €) [Περισσότερα]Παιδικές Εσπαντρίγιες Φούξια (13,00 €) [Περισσότερα]Αθλητικά Παιδικά με Φωτάκια Σομόν (19,00 €) [Περισσότερα]Παιδικά Αθλητικά για κορίτσια Γκρι/Ροζ (19,00 €) [Περισσότερα]Παιδικά Αθλητικά Il Mondo Φούξ (12,00 €) [Περισσότερα]

Για άλλη μια χρονιά ας δείξουμε την αγάπη μας στα βαφτιστήρια μας, κυρίως όμως ας τα γεμίσουμε χαρά με δώρα που είναι αγορασμένα από καρδιάς!

Keywords
Τυχαία Θέματα