Διαγωνισμός: Κερδίστε 6 δωροεπιταγές των 50€ από το Style Icon Boutique!

To Style Icon Boutique φέρνει την άνοιξη στην ντουλάπα σου με την εκπληκτική νέα collection Spring/Summer 2018!

Γυναικεία ρούχα σε φίνα υφάσματα που αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες και προσδίδουν χάρη και ομορφιά στο στυλ κάθε γυναίκας σε περιμένουν να τα κάνεις δικά σου. Πουκάμισα και πουκαμίσες, φλοράλ φορέματα και φούστες, μπλούζες και πανωφόρια

σε εκπληκτικά χρώματα είναι μερικά από τα ποικίλα προϊόντα που μπορείς να βρείς στο Style Icon Bourique. Και φυσικά, παπούτσια και αξεσουάρ!

Για να μην ξεχνάμε και τους άντρες όμως, στο Style Icon Boutique θα βρείτε basic κομμάτια για την εμφάνισή σας, αλλά και ανοιξιάτικες προτάσεις για να πιο εντυπωσιακά look!

Το Style Icon Boutique υποδέχεται την Άνοιξη και σας κάνει δώρο από 1 δωροεπιταγή των 50 € σε 6 τυχερές/-ούς.

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό:

Μπείτε στο Style Icon Boutique, βρείτε το κομμάτι που λατρέψατε και γράψτε το σε σχόλιο κάτω από το άρθρο.Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Style Icon Boutique για να ενημερώνεστε για ό,τι πιο μοδάτο κυκλοφορεί!

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 18/3 στις 23:59.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με απάντηση στο σχόλιό τους, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Όροι - Διευκρινίσεις:

Ο διαγωνισμός αφορά την νέα συλλογή του Style Icon Boutique (για γυναικεία και ανδρικά)Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να πραγματοποιηθούν και τα δύο βήματα που αναφέρονται παραπάνω.Στην περίπτωση που η επιλογή των τυχερών δεν είναι διαθέσιμη (out of stock), δύναται η επιλογή άλλου προϊόντοςH συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει αποδοχή των όρων.

Ο Διαγωνισμός έληξε!

Οι νικητές είναι οι:

1. Βασιλική Λιανού

2. Αθηνά Βερτσέτη

3.Πετρούλα Φιλίππου

4. Μαρία Κυριαζή

5. Ντίνα Ντόντη

6. Κατερίνα Βασιλειάδη

Για να παραλάβετε το δώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα