Solashoe.gr: Διάλεξε τι θες και κάνε το δικό σου!

Καινούργιος μήνας, καινούργια εβδομάδα, ακόμα καλοκαίρι! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα έρθει και ο χειμώνας απλά μας κάνει κόνξες… Εμείς όμως είμαστε ήδη προετοιμασμένες για την άφιξή του. Και για όσες δεν είναι έχω την κατάλληλη πρόταση.

Το solashoe.gr είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο λειτουργεί ακριβώς στον παλμό της εποχής. Και λέγοντας αυτό, εννοώ ότι μπορεί και συνδυάζει την ποιότητα με την χαμηλή τιμή. Μποτάκια, γαλότσες, πέδιλα, μπαλαρίνες, γόβες για όλες τις ώρες και περιστάσεις.

Πολλά υπέροχα σχέδια σε εκπληκτικές τιμές, για τη γυναίκα, τον άνδρα αλλά και το παιδί.
Καλωσορίζοντας λοιπόν τη νέα εποχή, το solashoe.gr προσφέρει σε πέντε τυχερές τη δυνατότητα να διαλέξουν ένα ζευγάρι παπούτσια της επιλογής τους! Πέντε κατηγορίες, πέντε νικήτριες: Γόβες, Μπότες, Μποτάκια, Μπαλαρίνες, Γαλότσες.

Τα βήματα για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό είναι τα εξής:

1. Διαλέγετε ποιο κομμάτι θα θέλατε να κερδίσετε από μια από τις κατηγορίες Γόβες, Μπότες, Μποτάκια, Μπαλαρίνες, Γαλότσες και το μοιράζεστε μαζί μας εδώ, στα σχόλια αυτής της σελίδας

2. Κάνετε like στη σελίδα του solashoe.gr στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ


[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 7/10/2012 το βράδυ. Οι πέντε νικητές θα αναδειχθούν κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν εδώ, σε αυτή τη σελίδα σαν update.

Εμείς ευχόμαστε καλή τύχη και καλή βόλτα στο solashoe.gr!

Keywords
Τυχαία Θέματα