Summer 2013: Όλα στο μπλε!

15:02 1/1/2013 - Πηγή: Ntynomai

Με τον καινούργιο χρόνο και αποχαιρετώντας τον παλιό, υποδεχόμαστε ταυτόχρονα όλες τις τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2013, με αισιοδοξία, χαμόγελα και μία διάθεση να μπει περισσότερο φως στην ψυχή μας αλλά και φως ακόμα και στην εξωτερική μας εμφάνιση. Αυτό το μαγικό φως

των χρωμάτων, που δημιουργεί ο καλοκαιρινός καυτός ήλιος πέφτοντας πάνω στο σύμπαν και στη φύση.

1. Το καλοκαίρι του 2013 χαρακτηρίζεται από μία κατάδυση στα χρώματα της θάλασσας, καθώς το μπλε θα είναι το βασικό χρώμα, το χρώμα που θα κυριαρχήσει, μπλε σε όλες τις αποχρώσεις, από παστέλ μέχρι βαθύ τυρκουάζ.


Ice BlueGivenchy Spring Summer 2013, Paris
Jason Wu
Lanvin
Valentin Yudashkin
Sonia Rykiel
Phillip Lim
Derek Lam
Valentino
Reed Krakoff
Stella McCartney
Balmain
Felipe Oliveira Baptista

2. Δεν ξέρω πόσο καλές ήσασταν στη γεωμετρία και πόσο κατανοητό ήταν για πολλές μαθήτριες το θεώρημα: από σημείο εκτός ευθείας διέρχεται μόνο μία παράλληλος αλλά φέτος το καλοκαίρι, θέλοντας και μη, ακόμα και αν ανήκουμε στις θεωρητικές επιστήμες θα λατρέψουμε τα γεωμετρικά μοτίβα, τις ρίγες, του κύκλους και τα σχήματα, παίζοντας στιλιστικά παιχνίδια με αυστηρά μαθηματικούς όρους.


Marc Jacobs
Marc Jacobs
Marni
LOUIS VUITTON
LOUIS VUITTON
Moschino

3. Scuba diving
Οι θάλασσες του κόσμου είναι ο προορισμός μας, ανακαλύπτοντας τα μυστικά του στιλ, με ρούχα που θυμίζουν στολές καταδύσεων. Γιατί όχι; Πρωτοτυπία και τόλμη!


Herve Leger by Max Azria
Herve Leger by Max Azria
Antonio Berardi

4. Σέξι αποκαλυπτικά σκισίματα!
Λατρεμένα, θηλυκά, μία από τις πιο γυναικείες επιλογές. Τα λατρεύουμε καθώς αναδεικνύουν τα πόδια μας και τραβούν όλα τα βλέμματα… Φανταστείτε δε, να είστε και μαυρισμένες… όνειρο στο κύμα!


Anthony Vaccarello
j-mendel
Paul Smith
Valentin Yudashkin

5. Λευκό κουστούμι, το σήμα κατατεθέν της αξεπέραστης Bianca Jagger, στα μέσα της δεκαετίας του 70, επιστρέφει δυναμικά, προσδίδοντας αξεπέραστο στυλ και δίνοντας την εγγύηση για εμφανίσεις πραγματικό κόσμημα. Εκτός των άλλων, το λευκό χρώμα αποτελεί το μαύρο του χειμώνα, με απλά λόγια μετά το μπλε, το χρώμα κλειδί του καλοκαιριού θα είναι σίγουρα το λευκό!!


Antonio Berardi
Francesco Scognamiglio
Maison Martin Margiela
Stella McCartney
Chloe
Sonia Rykiel
Chloe
Zang Toi

6. Δέρμα ακόμα και το καλοκαίρι, μία τάση για εμφανίσεις στην άμμο, στη θάλασσα, στα νησιά και όμως, μία τάση δυναμική για σέξι εμφανίσεις.


Rag&Bone
Balmain
Loewe

7. Φορέματα, παντελόνια, μπλούζες και φούστες από μετάξι και κεντημένα λουλούδια ή διάφορα γεωμετρικά prints, αποτελούν μία σημαντική επιστροφή στη μόδα… Ποιος άλλωστε δε λατρεύει τα λουλούδια το καλοκαίρι τα χρώματα και τα ψυχεδελικά σχέδια;


Givenchy Spring/Summer 2013
Givenchy Spring/Summer 2013
Givenchy Spring/Summer 2013
Mary Katrantzou
Mary Katrantzou
Chanel

8. Τρυπητά σύνολα
Τα είδαμε σε αρκετούς σχεδιαστές, λάτρεψα εκείνα του Valentino. Το απόλυτο chic!


Sonia Rykiel
Valentino
Valentino
Chloe

9. Δαντέλα, από τα πιο τέλεια υφάσματα, ειδικά αν είναι εξαιρετικής ποιότητας, εξασφαλίζει εμφανίσεις με στυλ χωρίς όρια.


Valentino
Jill Stuart
Jill Stuart

10. O Εντί Σλιμάν για τον οίκο YSL παρουσίασε υπέροχα BOHO φορέματα που μας θύμισαν τη δεκαετία του εβδομήντα και πραγματικά η λέξη εντυπωσιακά είναι πολύ μικρή για τα περιγράψει.

Οι εβδομάδες μόδας έφεραν στο προσκήνιο τις τάσεις.

Συμπληρωματικά λατρεύουμε τα καπέλα, τα κοσμήματα, τις τσάντες, τις ζώνες και όλα εκείνα τα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας και θα εκτινάξουν την καλοκαιρινή μας εμφάνιση στο ζενίθ.

Η πρώτη μέρα του χρόνου, ως είθισται, είναι η μέρα που κατά κύριο λόγο βλέπουμε συνολικά τις τάσεις του καλοκαιριού. Τάσεις που ταιριάζουν στο ελληνικό καλοκαίρι, στο ελληνικό μπλε της θάλασσας, του Αιγαίου, του ουρανού.

Ας έχουμε μία χρονιά τόσο εναλλασσόμενη και ενδιαφέρουσα… όσες και οι αποχρώσεις του μπλε!


Saint Laurent
Chanel
Chanel
Valentino
Gucci
Chloe
Chloe
Chanel
Christian Louboutin
Valentino
Chloe
Marni
Louis Vuitton
Marni
Keywords
Τυχαία Θέματα